Zakupilem modul zeby uruchomic tylne glosniki lecz cos w nim mi nie pasuje;/ czerwona kostka ktora podlaczam do kostki mini iso ktora idzie do subwoofera i tylnich glosnikow ma tylko 4 kabelki, brakuje mi kabelkow na wyjście liniowe LF oraz wyjście liniowe RF
Tak byc powinno?? Dodam ze ta kostka chyba jest przerabiana
Kupiłes sam modul ? to co na foto czy miałes jeszcze jakies kable ? Ja kupowalem podłaczyłem i wszystko mi gra.Jesli u ciebie nikt ori instalacji nie przerabial to majac te kostki tez powinno ci dzialac.
Zamowilem sam modul a dostalem to co widac na zdjeciu;/ ogolnie widac ze samorobka;/ a mial byc orginalny z niemiec!!!! podlaczylem niby dziala ale trzeszczy i jak dla mnje tandeta. Posiadam inny modul ale jest on dosc duzy i nie bardzo jest miejsce zeby go wlozyc ale z drugiej strony jest milion razy lepszy;)
twoj i moj wygladaja podobnie mimo wszystko kolory kabli inne.Swoja droga wyglada na to ze jakis lewy ci sie trafil.Ja kupilem to co widac na foto podlaczylem i wszystko działa i nic nie trzeszczy.Mam ten sam problem bo u mnie ciezko to upchnac wszystko i nie moge radia osadzic w ramce(radio zmienione).
pod radiem jest troche miejsca ale trzeba miec troche cierpliowosci zeby to wlozyc;/ mi sie udalo ale chyba z godz probowale to wlozyc. Odnosnie tego modulu wydaje mi sie te za 20 zl z allegro to jakas naprawde tandeta i glos nie zbyt dobry;/