szczesiu, podniesienie mocy-nie da się? wszystko sie da
[ARH 1.8 125 KM] Propozycja założenia gazu- firma Nagaz Łódź
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
mrporpoise, nawet nie wiem czy sa jakieś spadki ciśnienia czy nie..chodzi elegancko tylko wydaje mi się że nie czuje tych 165 kucy , nie ważne czy LPG czy PB, może to wina automatu... poczytałem trochę o tych reduktorach no i opinie mnie nie zadowoliły zbytnio. ponoć z czasem/ z przebiegiem tracą... ten gazownik polecał ta instalkę
. może trzeba pomyśleć i uśmiechnąć się do kogoś kto może podłączyć się do tego gazu i posprawdzać. co do butli to można trochę zwiększyć pojemność ale nie będę się w to bawił. dzięki za info.
-
mrporpoise
Przy kickdownie nie czujesz? Dziwne, jednak ten samochód ma pierdnięcie, może nie hmm takie wprawiające w zdziwienie, ale jednak to autko jeździ
Ten reduktor co masz jest teoretycznie do 135 koni... ale jak ci nic nie odcina znaczy że może masz dłubniętą w jakiś sposób i daje radę. Jak nie masz pewności co do ilości kucy to hamownia pozostaje albo porównanie autka na jakimś zlocie
Robi się mały OT... zaraz wpadnie hiszpańska inkwizycja
Ten reduktor co masz jest teoretycznie do 135 koni... ale jak ci nic nie odcina znaczy że może masz dłubniętą w jakiś sposób i daje radę. Jak nie masz pewności co do ilości kucy to hamownia pozostaje albo porównanie autka na jakimś zlocie
Robi się mały OT... zaraz wpadnie hiszpańska inkwizycja
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel