No ładna glebaMR.A6 pisze:Zobacz na moje auto przy okazji,jak leży na glebie...komfort jazdy (a jeżdżę tylko po Polsce w wiekszości przypadków) jest troszkę mniejszy na koleinach czy kocich łbach,no i na dziurach...ale tak,to jest git!pozdrdavidos82 pisze:aha a jak myślisz nie będzie za twardo, duża strata będzie na komforcie w porównaniu do standardu?? właśnie tego trochę się obawiam, bo to autko rodzinne...
[C5 2,5TDI AYM] Delikatne obniżenie zawieszenia
-
davidos82
- Forum Audi A6 / A7

-
gwizdek50
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam. Ja kupiłem swoją A6 już firmowo obniżoną o 20mm - takie cos robią w Szwabii
i powiem Wam, że to fajnie wygląda, ale... - jak stajesz na parkingu obok "normalnej"A6, to czujesz się jakiś... mniejszy :-? no i największy ból to krawężniki - wtedy to 20mm okazuje się zbawienne inaczej musisz pilnować się, żeby nie porysować zderzaka - a modele po 2001 roku mają już w większości lakier w kolorze nadwozia.
Poza tym, to jesli idzie o komfort... na "kocich łbach" trochę mocniej słychać zawieszenie, za to po dobrej drodze lepiej wchodzi się w zakręty - i TO JEST FRAJDA
Pozdro
Poza tym, to jesli idzie o komfort... na "kocich łbach" trochę mocniej słychać zawieszenie, za to po dobrej drodze lepiej wchodzi się w zakręty - i TO JEST FRAJDA
Pozdro
gwizdek
Ja mam oryginalne sportowe zawieszenie o kodzie 1BE, obniza auto o 40mm. Własnie zmieniam na zwykle bo tam gdzie najczesciej jezdze sa straszne dziury. Po wymianie sportowe bede sprzedawał jesli bylby ktos zainteresowany kupnem to prosze o kontakt.
Dodam ze amory jak i sprezyny sa w bdb stanie auto mam od 2 miesiecy i zostało sprowadzone z zagranicy. jest to rocznik 2001 FL Avant
Dodam ze amory jak i sprezyny sa w bdb stanie auto mam od 2 miesiecy i zostało sprowadzone z zagranicy. jest to rocznik 2001 FL Avant