pozdrawiam ÂŁukasz
[A6 C5 avant'99 TipTronic] potrzebny olej
-
Łukasz1981
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Łukasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
[A6 C5 avant'99 TipTronic] potrzebny olej
Panowie potrzebuję zakupić olej do swej skrzyni , ale nigdzie nie mogę go dostać . Ma ktoś sprawdzony sklep internetowy , tudzież jakiś sklep na Szczecinie , albo w okolicy gdzie mógłbym zakupić olej ESSO ATF Esso EGL 71141 75W90 
pozdrawiam ÂŁukasz
pozdrawiam ÂŁukasz
- hemiV8
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
ÂŁukasz
Kupowałem w zeszłym roku całe 20L 100% oryginał szybko sprawnie i uczciwie. Firma ta miała konto na Allegro - teraz nie wiem.
Dane kontaktowe:
Marek Domański
Konsultant techniczny
Tropoil PUH
601575849
marek.domanski@tropoil.pl
Kupowałem w zeszłym roku całe 20L 100% oryginał szybko sprawnie i uczciwie. Firma ta miała konto na Allegro - teraz nie wiem.
Dane kontaktowe:
Marek Domański
Konsultant techniczny
Tropoil PUH
601575849
marek.domanski@tropoil.pl
Witam.
też mam do wymiany olej w skrzyni, lecz tego Esso nie ma, podobno zastąpił go taki Mobil ATF LT 71141. Czy to będzie to samo? Nie chcę wlać jakiegoś syfu bo skrzynia działała super do tej pory. Ale wczoraj wymieniałem płyn w chłodnicy I odkreciłem rurkę po prawej stronie od gory I "rzygło" olejem. Czy to może być przewód od chłodzenia oleju w skrzyni? chyba tak bo zaczęła szarpać I trzeba jeździć na tipie bo w automacie ma problem ze zmianą biegów. Kolor tego oleju to była kawa z mlekiem
więc jeśli to ze skrzyni to na 1000% do wymiany!
też mam do wymiany olej w skrzyni, lecz tego Esso nie ma, podobno zastąpił go taki Mobil ATF LT 71141. Czy to będzie to samo? Nie chcę wlać jakiegoś syfu bo skrzynia działała super do tej pory. Ale wczoraj wymieniałem płyn w chłodnicy I odkreciłem rurkę po prawej stronie od gory I "rzygło" olejem. Czy to może być przewód od chłodzenia oleju w skrzyni? chyba tak bo zaczęła szarpać I trzeba jeździć na tipie bo w automacie ma problem ze zmianą biegów. Kolor tego oleju to była kawa z mlekiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.