Wcześniej jeździłem na 16,niedawno zmieniłem na ori fele 19" od rs6 tylko że na lato i powiem wam że nie odczuwam jakiegoś drastycznego spadku komfortu, więc zacząłem się zastanawiać na nowymi felgami 19 cali na zimę co Wy na to, może ktoś jeździ na 19 w zimie i podzieli się doświadczeniem
koła 19' na zimę co sądzicie o tym??
- jacob
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Kuba
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
koła 19' na zimę co sądzicie o tym??
Witam jak w temacie, co myślicie koledzy i koleżanki o 19" z oponą 19/35/255 na zimę.
Wcześniej jeździłem na 16,niedawno zmieniłem na ori fele 19" od rs6 tylko że na lato i powiem wam że nie odczuwam jakiegoś drastycznego spadku komfortu, więc zacząłem się zastanawiać na nowymi felgami 19 cali na zimę co Wy na to, może ktoś jeździ na 19 w zimie i podzieli się doświadczeniem

-
3.0 BMK 224KM
-
3.0 BMK 224KM
- jacob
- Forum Audi A6 / A7

dzięki koledzy, ja właśnie mam dunlop winter sport 3d na zimę na 16, ale chciałem wrzucić takie same tylko na 19 ale chyba jednak pozostanę na 16, na lato mam michelin pilot sport xl 19/35/255
pozdro
P.S co do cen to wiem ile kosztują, cena praktycznie zaporowa ale czasem na aledrogo lub ebay można wyrwać całkiem niezły zestaw jak ja trafiłem z 19 na lato dałem 4000 zl za ori fele z nowymi oponami (opony jaszcze paski miały na bieżniku)
na zimę myślałem o takich a tamte na dole mam na lato
pozdro
P.S co do cen to wiem ile kosztują, cena praktycznie zaporowa ale czasem na aledrogo lub ebay można wyrwać całkiem niezły zestaw jak ja trafiłem z 19 na lato dałem 4000 zl za ori fele z nowymi oponami (opony jaszcze paski miały na bieżniku)
na zimę myślałem o takich a tamte na dole mam na lato
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jacob
- Forum Audi A6 / A7

te na zime jak i te letnie kolego to oryginały audi tyle że ja myślę nad tymi na zimę boletnie już mam z 2011 roku. a te na zime to fajne nie?????? nazywają się grafitowy antrcyt i góra polerowana, jest aukcja na allegro samych felg za bodajże 4850 a numer felgi to 4f0601025 BA ale ich jeszcze ich nie kupiłemsosna pisze:Te na zime to ori audi czy made in china?
http://allegro.pl/oryginal-audi-a4-a6-a ... 50005.html