Raz dzwonilem od Angielskiego warsztatu ponoc specjalisci od Audi i chcialem sie dowiedziec ile by kosztowala wymiana gornego napinacza.Wiec specjalisci obliczyli ze zajmie to ok 10 godzin roboczych bo silnik trzeba wyciagac do wymiany gornego napinacza
[ BPP 2.7 179 KM] problemy z rozrzadem 2.7 bpp prosze o pomo
- radzik81
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radek
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Panowie ja tez mieszkam w UK i wiem jacy sa tu mechanicy
Nikomu sie niechce szukac przyczyny tylko dopiero jak sie zepsuje to wymienimy
Raz dzwonilem od Angielskiego warsztatu ponoc specjalisci od Audi i chcialem sie dowiedziec ile by kosztowala wymiana gornego napinacza.Wiec specjalisci obliczyli ze zajmie to ok 10 godzin roboczych bo silnik trzeba wyciagac do wymiany gornego napinacza
.Ja mowie ze jest 2 opcja do wymiany (przez gorna pokrywe rozrzadu trzeba tylko pae zeczy odkrecic) a oni na to ze tak jest druga opcja spuscic skrzynie biegow ok 6 godzin pracy
Moj zaprzyjazniony garaz wykonal naprawe w 3 godziny 
-
Auris1986
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbyszek
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Limuzyna
- Paliwo: Benzyna
Tak jest zgadza się w poniedziałek wymieniałem 3 godz, koszt 450 zł.radzik81 pisze:Panowie ja tez mieszkam w UK i wiem jacy sa tu mechanicyNikomu sie niechce szukac przyczyny tylko dopiero jak sie zepsuje to wymienimy
![]()
Raz dzwonilem od Angielskiego warsztatu ponoc specjalisci od Audi i chcialem sie dowiedziec ile by kosztowala wymiana gornego napinacza.Wiec specjalisci obliczyli ze zajmie to ok 10 godzin roboczych bo silnik trzeba wyciagac do wymiany gornego napinacza.Ja mowie ze jest 2 opcja do wymiany (przez gorna pokrywe rozrzadu trzeba tylko pae zeczy odkrecic) a oni na to ze tak jest druga opcja spuscic skrzynie biegow ok 6 godzin pracy
Pozdr
radzik81 pisze:Panowie ja tez mieszkam w UK i wiem jacy sa tu mechanicyNikomu sie niechce szukac przyczyny tylko dopiero jak sie zepsuje to wymienimy
![]()
Raz dzwonilem od Angielskiego warsztatu ponoc specjalisci od Audi i chcialem sie dowiedziec ile by kosztowala wymiana gornego napinacza.Wiec specjalisci obliczyli ze zajmie to ok 10 godzin roboczych bo silnik trzeba wyciagac do wymiany gornego napinacza.Ja mowie ze jest 2 opcja do wymiany (przez gorna pokrywe rozrzadu trzeba tylko pae zeczy odkrecic) a oni na to ze tak jest druga opcja spuscic skrzynie biegow ok 6 godzin pracy
Ile kosztuje taka przyjemność w UK kolego?
A4, 1998, 2.8 Quattro
A3, 2001, 1.8T
A6, 2005, 3.0TDI Quattro
A3, 2001, 1.8T
A6, 2005, 3.0TDI Quattro
- radzik81
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radek
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Paliwo: Diesel
Wiec napinacz + uszczelka z przesylka z Niemiec kosztowal mnie £95 i £100 za wymiane bo robil mi to znajomy mechanik po godzinach jak warsztat by zamkniety.Tu sredno za godzine pracy licza sobie £60 a ASO ok £100.Wymiana napinacza to ok 3.5 godziny pracy.Czytalem na forum angielskim ze gosciu tu w ASo zaplacil za wymiane £670(czesci + robocizna) ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)