Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[sprzedawca] EXLUSIVE-CAR - Zielona Góra - Gubin

szymonl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: szymonl » 24 mar 2013, 16:19

myślę, że o tę akcyzę masz lepiej ode mnie ;)

Troll
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Troll » 24 mar 2013, 20:58

Taki długo nie pożyje,oszuka jedną osobę za dużo i będzie w wiadomościach. Niektórzy machną ręką zwyzywają i po przeżywają chwilę inny wykończy dziada.

adamwwo

Post autor: adamwwo » 24 mar 2013, 21:23

albo nie ten sam albo szajka z przylepu tyle

Awatar użytkownika
sebagzg
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: sebagzg » 24 mar 2013, 22:10

Miałem też jechac oglądać tam samochód, na akcjach wyglądaja znakomicie, i z tego co pamiętam fotki wykonuje dla kolesia firma KAMELEON, tak sie przyglądałem immm i zwracałem uwagę na miejsca szczególnie narażone na wyksplatowanie czyli srodkowy przycisk na tunelu, przyciski szyb czy świateł czy boczki foteli, w sumie na każdym zbliżeniu wyglądały idealnie, a na którymś z kolejnych zdjęć facet skupił sie na przednim kokpicie i przy okazji zrobił zdjęcia srodkowego panelu, który juz nie był poprawiony przez fotoshop, i wyglądał fatalnie w sumie juz to zadecydowało o moim wyjezdzie do Gubina :D
sebol

Zupski
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Zupski » 25 mar 2013, 10:11

Jakiś czas temu też chciałem kupować A4 z okolic Gubina ( dokładniej to miejscowość ÂŻary ), mam w tych okolicach rodzinę, więc poprosiłem kuzyna, żeby podjechał, obejżał, ewentualnie zabrał auto na wycieczkę do stacji kont.

Auto na zdjęciach prezentowało się świetnie, wyposażenie wypas, poprzedni właściciel był fanem marki i pracownikiem niemieckiego ASO Audi itp itd. Wiadomo <figielek> jak zawsze ideał

Kuzyn podjechał i po 15 minutach inspekcji zadzwonił do mnie i powiedział, żebym dał sobie spokój 'bo to wałek jest'. Po fotelach, klamkach i przyciskach panelu centralnego było widać, że mocno kręcony ( w opisie 170k ), kierownica i gałka zmiany biegów wymienione na bank, bo prawie nowe ( kierownica nie oryginalna, bo był to s- line, a kierownica inna), połowy wyposażenia brak, silnik pachnący płynem do naczyń <rotfl>

Aukcja już nieaktualna, ale z tego co tu czytam to chyba ta sama banda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
hamulce części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostacja