Mam problem otóż musze dorobić kluczyk bo mam tylko jeden w swojej niuni i on jest z tego co wiem z immo. i jak teraz dorobic kluczyk zeby dzialal normalnie bez problemow?? nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac bo co mi z tego ze dorobie grot a immo?????? Pomóżcie
[A6 C4 2,5 TDI] dorabianie kluczyka?
[A6 C4 2,5 TDI] dorabianie kluczyka?
witam .
Mam problem otóż musze dorobić kluczyk bo mam tylko jeden w swojej niuni i on jest z tego co wiem z immo. i jak teraz dorobic kluczyk zeby dzialal normalnie bez problemow?? nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac bo co mi z tego ze dorobie grot a immo?????? Pomóżcie
PAGÓR
![Obrazek]()

-
FAŁDZIK
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
ja też podłączyłbym sie pod ten temat, co do immobilaisera to wiem że ślusarze mogą skopiować dane z ori kluczyka na nowy, ale to troszkę kosztuje, zwłaszcza jeśli chciałoby sie mieć scyzoryk, może ktoś coś poradzi jak najtaniej to zrobić
Pierwszy, gigantyczny forum Audi A6 w Polsce. Gratuluję! A6Klub.PL 
-
FAŁDZIK
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
PAGOR, kupiłeś już kluczyk? jeśli nie to mogę polecić dobrą firmę
www.stig.pl
www.stig.pl
-
FAŁDZIK
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
ja pytałem ostatnio u siebie i gość mi wstępnie powiedział, że za 120 PLN zrobi szlif z IMMO, wstępnie bo nie widział kluczyka i w sumie ja też nie wiem czy u mnie IMMO jest w grocie czy w środku, a tak w ogóle to jak rozpoznać gdzie jest to IMMO?
-
FAŁDZIK
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
PAGOR, zamontowałeś ten centralny ze STIG.PL? mi mechanik wczoraj założył i jakoś do d.. działa, otwiera drzwi ale po 3 sek. zamyka i nie ma tego jak obejść, napisz czy założyłeś i ewentualnie jak działa u ciebie
a wracając do immo to skopiowałem za 70 PLN, dostałem malutką kosteczkę, którą przykleiłem na taśmie dwustronnej w obudowie scyzoryka
a wracając do immo to skopiowałem za 70 PLN, dostałem malutką kosteczkę, którą przykleiłem na taśmie dwustronnej w obudowie scyzoryka
Witam
Ja rownież mam jeden kluczyk i chcę na zapas dorobić jeszcze jeden, problem jest tylko taki, że mam alarm i centralny na sterowaniu przez Irde. Koszt dorobienia kluczyka z imo u mnie to 250zł z kodowaniem, ale koleś mówi, że Irdy nie zrobi i miałbym tylko sam kluczyk. Może kotś coś wie w tym temacie?
Ja rownież mam jeden kluczyk i chcę na zapas dorobić jeszcze jeden, problem jest tylko taki, że mam alarm i centralny na sterowaniu przez Irde. Koszt dorobienia kluczyka z imo u mnie to 250zł z kodowaniem, ale koleś mówi, że Irdy nie zrobi i miałbym tylko sam kluczyk. Może kotś coś wie w tym temacie?
A6 C4 2.8 AAH quattro MT jest
A8 D2 2.8 AAH quattro MT sprzedane
S8 D2 FL - niestety sprzedane
A6 C5 Allroad 2,7 MT - projekt silnika RS4
dorobienie kluczyka do C4 (dociecie grotu i zaprogramowanie transpondera immo) nie jest zadnym problemem, zrobi to kazdy lepszy punkt dorabiania kluczy a zwykly kluczyk nie powinien kosztowac wiecej jak 150 zł .
zeby sklonowac immo nie jest potrzebne rozbieranie kluczyka. a dodatkowo kluczyk mozna doprowgramowac sobie samemu majac Vaga i PIN immo.
zeby sklonowac immo nie jest potrzebne rozbieranie kluczyka. a dodatkowo kluczyk mozna doprowgramowac sobie samemu majac Vaga i PIN immo.
Po włączeniu alaramu samochód normalnie się otwiera kluczykiem i bez problemu odpala, po tym wszystkim jechalem jakieś poł godz bez problemu więc odcięcia zapłonu raczej nie ma (chyba, że ktoś wcześniej coś grzebał). Jutro dorobię sobie sam kluczyk z imo (znalazłem za 150zł) i temat mam z głowy.
A6 C4 2.8 AAH quattro MT jest