Wiec prosiłbym o jakies wskazówki jak to mozna by było ogarnaąć jezeli jest taka mozliwosc naczytałem sie juz rożnych opini elektroda itp to zglupiałem doszczętnie
wymiana licznika na pełen fis Problem
wymiana licznika na pełen fis Problem
Audi A6 c5  2002 rok 1.9 tdi AWX MANUALNA SKRZYNIAwitam wszystkich(miałem półfis jagera zepsutego) kupilem licznik VDO 4B092981J  od kolegi z forum dzialal pieknie jak podłączyłem go do samochodu ale przy probie wpisania pinu vag comanderem cos poszło nie tak i uwalilo sie wszysko tzn  nic sie niepodswietla w liczniku i piszczy a wskazówki od paliwa temp  itp ida na maxa do gory  działa tylko obrotomierz        moze miał z Was podobne problemy  byłem juz nawet w serwisie i powiedzieli ze to normalne bo inne numery licznika i nigdy niebedzie to działało dodam ze jestem w Norwegi i te ich podejscie do naprawy mnie smieszy.
Wiec prosiłbym o jakies wskazówki jak to mozna by było ogarnaąć jezeli jest taka mozliwosc naczytałem sie juz rożnych opini elektroda itp to zglupiałem doszczętnie
  podam maila w razie kontaktu    zwolo735@gmail.com  a może jest ktos z norwegi  to i nr tel   +4795417932  dziekuje z góry i pozdrawiam   zwolo