[A6 C5 2.4 AGA Quattro] Fiolet LIFT USA LED 18"
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7

-
daniel1997
-
Fontesen
- 19Maaarcin89
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Oj jeszcze trzeba ją troche dopracować, niedługo zostanie upiekszona pupa blendą us jak tylko mrozy zelzeja i te koncówki chciałbym zrobic jak twoje i lampeczki tez--RaDeK-- pisze:Praktycznie bliźniaczek:) Szkoda ze nie mamy bliżej do siebie, to byśmy sobie furki porównali:)
To były poczatkowe pomiary teraz po ponad rocznym użytkowaniu moge powiedziec ze w długiej trasie schodzi do 10l. ÂŚrednio na trasie 11-12l. Miasto średnio 13-14l. Niby quattro powinno wiecej palic ale jakos wiekszego spalania porównując do ośki nie widzeFajna furka ale chyba cos duzo ci pali 15-16 miasto i 12-13 trasa to troche duzo. Przynajmniej o 2-3 litry za duzo
Było Audi 80 B3 1.8S
Jest OOOO A6 C5 2.4 Quattro
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7

-
Fontesen
Nic nie mów o dopracowaniu autka:) Teraz zimno, to mi się nie chce, ale jak zrobi się cieplej, to dopiero zaczną się wydatkiMarcin19l pisze:Oj jeszcze trzeba ją troche dopracować, niedługo zostanie upiekszona pupa blendą us jak tylko mrozy zelzeja i te koncówki chciałbym zrobic jak twoje i lampeczki tez--RaDeK-- pisze:Praktycznie bliźniaczek:) Szkoda ze nie mamy bliżej do siebie, to byśmy sobie furki porównali:)![]()
doszły nowe graty blenda poliftowa pod tablice USA i mała tablica kwadratowa
ciekawe czy beda się czepiac o nią...
Dzieki koledze kyko919 polecam robić z nim interesy
![Obrazek]()
W między czasie wymieniłem jeszcze zamek kierowcy na ten chiĂąski, wreszcie mam wszystkie podświetlenia i drzwi się zamykają jak należy, o nowym akumulatorze Centra Futura nie pisze bo szkoda słów
Dzieki koledze kyko919 polecam robić z nim interesy

W między czasie wymieniłem jeszcze zamek kierowcy na ten chiĂąski, wreszcie mam wszystkie podświetlenia i drzwi się zamykają jak należy, o nowym akumulatorze Centra Futura nie pisze bo szkoda słów
Było Audi 80 B3 1.8S
-
Fontesen
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7

-
Fontesen
Jeśli już, to kwadratową.vipkwiecien pisze:pupa taka pękata ale fajnie wyglada
tylko tablica przypałowa jestzakreć sie w wydziale i zapytaj o nowa prostokątna
Ale te nasze kwadraty są typowymi kwadratami i nie wyglada to dobrze na takich blendach. w stanach mają identyczne wymiary jak u kolegi widać na obrazku.
kolego ledy na tył, koĂącówki i dokłądki w kolor i bedzie malina:D
A, zapomniałem napisać. Dldaczego nie masz pierścieni na klapie?? Jakoś tak łyso:) wklejaj pierścienie koniecznie, ewentualnie jak ci się podoba to znaczki A6 i 2.4 quattro wyrzuć (chociaż mi siępodoba jak są;)
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7

- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7