Zakupiłem bardzo okazyjnie felgi 9J 19'' ET33 z oponami 255/35R19 dunlop sport max gt wszystko stan nówka felgi .. cudo , z mysla ze bedą do mojej a6 c6 2008 lecz ciut za bardzo wystają{ tylko przód }
[ A6 C6] oryginalne felgi audi 9J 19'' ET33 + dunlop sport m
-
Lamberda27
- Forum Audi A6 / A7

[ A6 C6] oryginalne felgi audi 9J 19'' ET33 + dunlop sport m
witam
Zakupiłem bardzo okazyjnie felgi 9J 19'' ET33 z oponami 255/35R19 dunlop sport max gt wszystko stan nówka felgi .. cudo , z mysla ze bedą do mojej a6 c6 2008 lecz ciut za bardzo wystają{ tylko przód }
problemem jest nieda sie ukryć ET !niewiem co począć sprzedać zamienić czy jedzić tak jak jest czy wy drodzy forumowicze mi coś poradzicie ?
- hemiV8
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Witam,
no Kolego pojechałeś
trochę na tych felgach moja sugestia to…, jeżeli „masz ochotę” na 19” felgi a opony jak piszesz są nowe całość kupiłeś po super cenie (nie będziesz stratny przy odsprzedaży) to zostaw sobie gumy sprzedaj felgi i kup o odpowiednim ET i odpowiedniej szerokości.
Osobiście bym nie ryzykował jazdy jak obcierają o nadkola, z takim ET nic nie zrobisz. Możesz poszukać felg o takich parametrach 8,5J x 19 ET48 i to jest najwęższa felga, na jaką można założyć Twoje opony.
Lub opcja zmiany całego kompletu na 18”
no Kolego pojechałeś
Osobiście bym nie ryzykował jazdy jak obcierają o nadkola, z takim ET nic nie zrobisz. Możesz poszukać felg o takich parametrach 8,5J x 19 ET48 i to jest najwęższa felga, na jaką można założyć Twoje opony.
Lub opcja zmiany całego kompletu na 18”
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
-
Lamberda27
- Forum Audi A6 / A7

-
Lamberda27
- Forum Audi A6 / A7

Witam
wiec tak co do tych felg z oponami to one nie obcieraja tylko troche wystają na zewnątrz ok 2cm ale nie bieznik a z tego co sie orientuje to jesli bieznik nie wystaje poza nadkole to jest ok czy tak? powiem ze bardzo mi ich szkada sprzedać a co do zamiany to gdybym znalazł takie same w takim samym idealnym stanie tylko z ET większym to bym zamienił dodam jeszcze ze mieszkam w Belgii nie jestem narażony na dołki koleiny pózniej dodam foto tych felg tylko zrobie jakieś mozliwe
pozdrowionka
wiec tak co do tych felg z oponami to one nie obcieraja tylko troche wystają na zewnątrz ok 2cm ale nie bieznik a z tego co sie orientuje to jesli bieznik nie wystaje poza nadkole to jest ok czy tak? powiem ze bardzo mi ich szkada sprzedać a co do zamiany to gdybym znalazł takie same w takim samym idealnym stanie tylko z ET większym to bym zamienił dodam jeszcze ze mieszkam w Belgii nie jestem narażony na dołki koleiny pózniej dodam foto tych felg tylko zrobie jakieś mozliwe
pozdrowionka
-
Forum Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
-
Lamberda27
- Forum Audi A6 / A7

a koledz jak myslicie za ile mogł bym opchnąć takie fele z oponkami mają one dokladnie 4 miesiące opony z września 2011 jeszcze widać paski fabryczne tak plus minus a sa to felgi od S5 a czy jest możliwość kupić takie same tylko z innym ET? i deko wezsze ? interesują mnie tylko i wyłącznie oryginały
prosze o odpowiedz pozdrawiam
-
Forum Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
Wydałeś ok. 3-5k za używane ori fele s5 bez uprzedniego sprawdzenia rozmiaru??Lamberda27 pisze:a koledz jak myslicie za ile mogł bym opchnąć takie fele z oponkami mają one dokladnie 4 miesiące opony z września 2011 jeszcze widać paski fabryczne tak plus minus a sa to felgi od S5 a czy jest możliwość kupić takie same tylko z innym ET? i deko wezsze ? interesują mnie tylko i wyłącznie oryginały
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Szymon
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Multitronic