Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5 Avant] Dołożenie systemu BOSE do A6

Car Audio
ODPOWIEDZ
scaraab
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5 Avant] Dołożenie systemu BOSE do A6

Post autor: scaraab » 01 gru 2011, 10:30

Witajcie. Szukałem po forum ale nie znalazłem jednoznacznej konkretnej odpowiedzi na to zagadnienie.
Mam: radio concert II (grundig prod. Portugalia) Wyjście na 2 głośniki z tego radia w złączce. Tylko w przednich drzwiach po dwa głośniki: tweeter przy klamce i średnio tonowy w dole. Podejrzewam że musi być w drzwiach zwrotnica. Nie mam żadnej dodatkowej instalacji w aucie - wszystko tak jak fabryka zrobiła.
Chciałbym: dodatkowo tył czyli bose. Co konkretnie mam dokupić? Czy radio j.w. z dwoma wyjściami na głośniki to ogarnie? Chciałbym wskazówki w punktach (dosłownie... <lol> )
Czy to radio ogarnie?
Co dokupić?
Co zmienić?
Co dorobić?
Co przeprogramować?
Tu jest aukcja A6C5 do sprzedania. Czy to wystarczy?
http://moto.allegro.pl/glosniki-plus-wz ... 99203.html
Rozmawiałem z gościem to sprzedającym. Tylko to co na zdjęciach bez okablowania. Ze skrzynki wychodzi złączka na 25pinów - tak powiedział.
Ew. ta: http://allegro.pl/audi-a6-c5-kombi-komp ... 83658.html
Mam swoje głośniki, radio mam uszkodzoną prawdopodobnie pamięć e-prom lub procesor ale bardzo ładny panel więc przełożę. Zmieniarka no cóż... Co z instalacją?
Dzięki
Podawanie wypłaty w wartości brutto
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...

scaraab
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: scaraab » 02 gru 2011, 16:11

gembas pisze:,roznica miedzy zwyklym systemem a bose polega na tym ze w zwyklym masz przednie glosniki podpiete bezposrednio pod radio a tyl przez wzmaka
U mnie zwykły system to dwa średnie w przednich drzwiach i dwa wysokie przy klamkach tychże drzwi.
Jest inny "zwykły" system ze wzmacniaczem w bagażniku i z głośnikami we wszystkich drzwiach?
Jaki to system?
Czy nie jest prościej go zamontować?
Skoro przednie idą z radia a tylne przez wzmaka to skąd wzmak bierze sygnał skoro concert ma wyjście tylko na dwia głośniki (4 licząc z tweeterami przez zwrotnicę jak u mnie)?
Podawanie wypłaty w wartości brutto
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja