Dzisiaj przypomniałem sobie że nie działa mi lampka podświetlająca nogi pasażera przy otwarciu drzwi. Chciałem wymienić żarówkę, dobrałem się do lampki, okazało się że żarówka sprawna. Więc sprawdziłem miernikiem napięcie - nie ma nic. Zabrałem się za rozbieranie i odkręcanie schowka. Gdy go odkręciłem okazało się że wtyczka taka z 8 pinami nie jest podłączona.
Chciałem ją podłączyć - tuuu okazał się problem. Nie ma nigdzie gniazda żeby ja wpiąć. Coś było kombinowane przez poprzedniego właściciela. Ponieważ zauważyłem że nie ma nigdzie tego gniazda i są same gołe kable ale tylko 4 sztuki więc to nie jest to, odchodzą one od większej wiązki z czerwoną wtyczka która jest wpięta do jakiegoś sterownika. Tutaj jest zdjęcie- może wie ktoś co to za kable (te gołe 4)i do czego one są ?
To znajduje się za schowkiem. Tam jest sporo takich różnych sterowników. Dodam że odłączona jest także kostka od urządzenia"audi logbook" i wyłącznika poduszki pasażera, której również nie mam gdzie wpiąć. Gdy wyciągałem navigation zobaczyłem luźny taki wtyk
(identyczny jak do głośnika z tyłu) tylko że ma 3 przewody a nie 2.Proszę pomóżcie mi ogarnąć te kable
pozdrawiam