[ A6 C5] Rozne Reflektory !?
-
- Forum Audi A6 / A7
[ A6 C5] Rozne Reflektory !?
Witam mam maly problem i prosze Was o pomoc , mianowicie mialem uszkodzony reflektor i zakupilem na Ebay-u 2 do mojego modelu Audi A6 C5 Facelift i gdy paczka przyszla okazalo sie, ze sa inne od wewnetrznej strony bardziej zaostrzone(wiekszy skos) i nie podejda do mojej budy!!!
. o co tu chodzi? Czy sprzedawca sprzedal mi swiatla do innego modelu czy moze ja mam auto nie po faceliftingu??
Uploaded with ImageShack.us[/img]

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 00:12 przez dybomayday, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
Auto zdecydowanie poliftowe, zreszta rocznik 02 to musi takie być
Jesli Ci nie pasują kształty (skosy) lamp to z pewnoscią są one przedliftowe. Faktem jest że były przed liftem 2 wersje lamp ale obie maja ten sam kształt, (różniły się nieznacznie wnętrznościami) i takowe do Twojego auta nie pasują !
Nazywanie ich poliftowymi:

Jesli Ci nie pasują kształty (skosy) lamp to z pewnoscią są one przedliftowe. Faktem jest że były przed liftem 2 wersje lamp ale obie maja ten sam kształt, (różniły się nieznacznie wnętrznościami) i takowe do Twojego auta nie pasują !
Nazywanie ich poliftowymi:
jest błędemkrzysztofput pisze:te lampy są tez pewnie po lifcie tylko tym małym

Części samochodowe online - Motostacja pl
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
krzysztofput, chodzi o konkrety. Model A6C5 miał 1 (jeden) lifting !
Tak ok. połowy 2001 roku. To że przed liftem był okres takiego "półlifta" to fakt (09/99 - połowa 2001 o ile dobrze pamiętam) ale to był cały czas A6 przedliftowy !
Gdyby każdą zmianę lampy określać jakimś półliftem, ćwierćliftem, 1/100 liftem to nigdy nie mozna by się porozumieć w rozmowie bo każdy miałby co innego na myśli
, świadczy to albo o fachowosci sprzedawców albo o ich pazerności 
Tak ok. połowy 2001 roku. To że przed liftem był okres takiego "półlifta" to fakt (09/99 - połowa 2001 o ile dobrze pamiętam) ale to był cały czas A6 przedliftowy !
Gdyby każdą zmianę lampy określać jakimś półliftem, ćwierćliftem, 1/100 liftem to nigdy nie mozna by się porozumieć w rozmowie bo każdy miałby co innego na myśli

Ja bym powiedział, że bardziej kształtem (właśnie ten skos od wewnetrznej strony auta)krzysztofput pisze:gdy mówiłem ze chce poliftowe często oferowali mi te drugie 2000-2002 co było błędem bo nie pasowały rozmiarem
No właśnie wizualnie nie są takie same bo róznią sie właśnie kształtemkrzysztofput pisze:bo wizualnie są takie same szczegół który sie rzuca w oczy to gęstość pasków na szkle
Każdy orze jak możekrzysztofput pisze:gdy mówiłem ze chce poliftowe często oferowali mi te drugie 2000-2002

Części samochodowe online - Motostacja pl