Hmmm kto mi wytłumaczy jak skutecznie rozmrozić rano moją kochaną A6-tkę ??
jak wsiadam np wieczorkiem do autka to momentalnie zaparowana masz szybę przednią jakie ustawienia zrobic na klimie żęby szyba była jak trzeba ?
I czy też Wam tylnia szyba tak po mału sie odmraża ? bo mi niestety tak ;/pozdrawiam
Webasto niestety nie mam :PPPPPP ale normalnie jak miałem BMW E36 jak dałem rozmrażanie tylniej szyby to był moment a w Audiczce troszkę to trwa ciekaw jestem czy to normalne czy możę coś z ogrzewaniem nie tak
przednia szyba też rozmraża się dośc wolno od środka szyby i to trwa i trwa :PPP
pozdrawiam i dzięki za sugestie
no własnie i co z tym zrobic ? hmmm przy BMW dosłownie moment a autko było całe odmrożone hmmm trzeba coś pokombinowac
[ Dodano: 2008-10-24, 11:34 ]
To możę mi ktoś powie co może byc ze światłem przeciwmgielnym tylnim
wymieniłem żarówkę i kurcze dalej nie świeci kontrolka światła świeci ale zero efektu
Z tym przeciwmgielnym musisz sprawdzić kolego, czy dochodzi tam napięcie jak włączysz żaróweczkę... Jeżeli nie, to po kabelku musisz szukać, gdzie jest padnięty...
Może być też bezpiecznik walnięty, albo żarówka...
Najlepiej podskocz do jakiegoś elektyka - oni mają doświadczenie i sprzęt, którym mogą to sprawdzić w momencie
hmmm a do światła przeciwmgielnego tylniego jest oddzielny bezpiecznik ??
wiem że można podjechac do jakiegoś magika ale na raize chce we własnym zakresie to sprawdzic bo każdy magik coś chce za takie czary
Artur24kk, a co do swiatła przeciwmgielnego to ktore Ci sie nie pali? :-D prawe ? :-D jesli o to Ci chodzi to nie pali sie bo go nie ma.. jest tylko lewe.. prawe to sciema, zeby jakos to wygladało.. Pozdro
nie nie lewe mi nie świeci jak kupywałem autko to już nie działało ale myślałem że to żarówka ale wymieniłem żarówkę i nic dalej nie świeci , jak pożycze od kogoś miernik to zobaczę czy jest napięcie