[A6 C5] 2,5 TDI AKE "Smerfowóz" nowe fotki str.3
-
Forum Audi A6 .
dzis odwiedzalem twoje strony bo wizlismy kolege do slubu do sw lipki i ketrzyna...nawet nei wiesz jak mnie korcilo zeby wpasc do juniora i ja przegonic.....oj do tej pory mam ciary jak sobie przypomne jak sie 4 razy krecilem na rondzie zeby jednak sie powstrzymac i nei dryndnac....pozdro i wracaj bo zaczyna sie dziac dobrze w olsztynie i okolicy.
spoko nic sie nie dzieje ale moze dla tego ze blueniunia wogle nie kopci.robert229 pisze:, a powiedz mi jak sprawa wygląda z tymi końcówkami wydechu,nie okopcają karoserii?
[ Dodano: 2010-09-15, 07:19 ]
no i niechcący podpadłeś ,nie wiem dlaczego tego nie zrobiłeś ?od rąda miałeś jakieś 30 metrów .tomkom1 pisze:dzis odwiedzalem twoje strony bo wizlismy kolege do slubu do sw lipki i ketrzyna...nawet nei wiesz jak mnie korcilo zeby wpasc do juniora i ja przegonic.....oj do tej pory mam ciary jak sobie przypomne jak sie 4 razy krecilem na rondzie zeby jednak sie powstrzymac i nei dryndnac....pozdro i wracaj bo zaczyna sie dziac dobrze w olsztynie i okolicy.
Czas przedstawić A6 w zimowej aurze a więc jeśli chodzi o zmiany to:
Lampy tył i blenda poliftowe
![Obrazek]()
Zamontowane czujniki cofania w dolnej listwie pod kolor
![Obrazek]()
Felgi na zime BBS 17' przemalowane z czarnego na grafit
![Obrazek]()
Naklejka klubowa na szybe (mega krzywo ale jest)
![Obrazek]()
Przemalowane obudowy od lusterek
![Obrazek]()
To na tyle, dodaje jeszcze pare fotek jak sie autko prezentuje
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Lampy tył i blenda poliftowe

Zamontowane czujniki cofania w dolnej listwie pod kolor

Felgi na zime BBS 17' przemalowane z czarnego na grafit

Naklejka klubowa na szybe (mega krzywo ale jest)

Przemalowane obudowy od lusterek

To na tyle, dodaje jeszcze pare fotek jak sie autko prezentuje

-
The Rock
Te fele zimowe są po prostu na wypasie autko zresztą też ale nie wiem czy by lepiej niewyglądała jak byś pomalował grilla a6-all-grill-shadow-line-by-the-rock-gr ... ight=grill zobacz moze ci się spodoba 
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Pierwszy raz widzę A6 w takim kolorze. Od razu jak na nią spojrzałem skojarzyła mi się z S6
Robi mega pozytywne wrażenie - bardzo mi się podoba

A mnie odwrotnie, jak dla mnie pasuje. Pokusiłbym się jednak o chromowane nakładkihoopek pisze:Fotka z koleżanką chyba troszku starsza, bo felga jeszcze jasna i normalne lusterka.
A co do przemalowanych na siwo lusterek jestem na nie.