Od ponad pół roku jeżdżę A6 2.7T z manualem (wcześniej miałem tipa). Poniżej daje linka małej zabawy (wieczorna rekreacja na parkingu pod marketem). Oczywiście czysta amatorka:
Tak właściwie nie wiem do którego działu najlepiej było to wrzucić, więc daję tutaj.
Pozdrawiam
[A6 C5 2.7 T] Mała próbka możliwości
Witajcie!
Oto moje Audi:
![Obrazek]()
Niestety jeśli chodzi o zdjęcia to na razie tylko tyle.
To moje drugie BiTurbo (AJK czyli 230 KM). Posiadam je od marca. Jest z roku '99, sprowadziłem ją z prywatnego niemieckiego domu z przebiegiem 213 tyś (teraz mam 234), bardzo zadbaną za niewielkie pieniądze.
Nie mam wielkiego pojęcia o niuansach technicznych, ale to co mi pasuje to:
- oryginalnie obniżone zawieszenie
- system nagłośnieniowy BOSE ze zmieniarką (tylny bas nie chodzi, nie mam czasu się za niego zabrać)
- manualną 6-cio biegową skrzynię (choć chyba wole tipa)
- no oczywiście Quattro
- bananową skórę
Niestety musiałem auto skazić LPG, choć osobiście nie uważam tego za jakoś hańbiące. Chodzi mi naprawdę bezawaryjnie, a przy tym za dużo mniejsze pieniądze. Chyba już mi się dawno ta instalacja zwróciła.
Pozdrawiam serdecznie.
Jak zrobie jakieś bardziej sensowne zdjęcia to pokażę
Kolego LeszkuA6 oczywiście możemy się umówić :-D
Oto moje Audi:

Niestety jeśli chodzi o zdjęcia to na razie tylko tyle.
To moje drugie BiTurbo (AJK czyli 230 KM). Posiadam je od marca. Jest z roku '99, sprowadziłem ją z prywatnego niemieckiego domu z przebiegiem 213 tyś (teraz mam 234), bardzo zadbaną za niewielkie pieniądze.
Nie mam wielkiego pojęcia o niuansach technicznych, ale to co mi pasuje to:
- oryginalnie obniżone zawieszenie
- system nagłośnieniowy BOSE ze zmieniarką (tylny bas nie chodzi, nie mam czasu się za niego zabrać)
- manualną 6-cio biegową skrzynię (choć chyba wole tipa)
- no oczywiście Quattro
- bananową skórę
Niestety musiałem auto skazić LPG, choć osobiście nie uważam tego za jakoś hańbiące. Chodzi mi naprawdę bezawaryjnie, a przy tym za dużo mniejsze pieniądze. Chyba już mi się dawno ta instalacja zwróciła.
Pozdrawiam serdecznie.
Jak zrobie jakieś bardziej sensowne zdjęcia to pokażę
Kolego LeszkuA6 oczywiście możemy się umówić :-D