Więc racej nie powinienem narzekać

to ja mam zepsuty samochód mi robi w mieście 580 km do rezerwy na pełnym baku ; cykl mieszany 640 km w trasie nie miałem okazji wyjeździć pełnego zbiornika....ale dystrybutor odwiedzam co 600 km średnio...Docent pisze:Ja przejechałem ostatnio 900 km aż się zapaliła rezerwa. Zalałem do pełna i wyszło 56,8 litra.
Więc racej nie powinienem narzekać

Mam taką nadzieje, mi pokazuje ciągle, około 16 po mieście, zatankowałem i za kilka dni się dowiem bo 16 to tragedia, bo narazie trasy nie planujekrzys124 pisze:komputer mozna sobie w gacie wsadzic , mi pokazuje ciagle srednie 11.5
 , tylko miejskie podróze.
, tylko miejskie podróze.  No ale cóż chciało się mieć to trza lać, ważne że autem się luksusowo się jeździ.
 No ale cóż chciało się mieć to trza lać, ważne że autem się luksusowo się jeździ. (oczywiscie tankowanie na starcie do pelna i na granicy do pelna)a tam wynik 29.5 l wlazlo
 (oczywiscie tankowanie na starcie do pelna i na granicy do pelna)a tam wynik 29.5 l wlazlo
 ) następne 30km po warszawie dalej normalnie w śnieżycę wyszło mi 8L. Przecież to absurd jak dla mnie jestem zadowolony z Mojego AUDI.
 ) następne 30km po warszawie dalej normalnie w śnieżycę wyszło mi 8L. Przecież to absurd jak dla mnie jestem zadowolony z Mojego AUDI.