Pozdro i milego wekendu
[Audi A6 C5 ] gdzie umiescic w aucie Bluetooth?
-
gregor26
- Forum Audi A6 / A7

oki dzieki za info powiedz mi jeszcze jak jest u ciebie?bo u mnie np po 30 min po zaplonie blutut sie rozlcza i musze wylaczyc auto i wlaczyc i laczy odrazu i tak caly czas wiem ze to sie ustawia VCDS-em ktorego posiadam.jak mialbys ochote i czas to moglbys spisac swoje cyferki z dostepnych kanalow na adaptacji dla blututa.
Vcds mi podpowiada wpisuje cyfre 0 zeby byl zawsze dostepny ale moze robie cos zle :?:
Pozdro i milego wekendu
Pozdro i milego wekendu
duzo zrobione i juz prawie nie ma co robic......
-
gregor26
- Forum Audi A6 / A7

hei zertaul
Interesuja mnie tylko 4 kanaly.Oczywiscie sterownik 77-Adaptation-kanal 129,130,136,137
jak bedziesz przyokazji z kompem przy aucie to spisz jakie masz wartosci na tych kanalach to sobie powpisuje jak ty
Powiem ci tylko ze zazdroszcze ci tej kiery multi
kasa jest na domontowanie.Kiere,zwijak,sterownik mozna dostac na sieci tylko problem jest z wiazka elektryczna :evil: i z podlaczeniem.Myslalem zeby dokupic wiazki w serwisie tylko trzeba znac numery wiazek hee
Zazdroszcze
Pozdro i milego wekendu
Interesuja mnie tylko 4 kanaly.Oczywiscie sterownik 77-Adaptation-kanal 129,130,136,137
jak bedziesz przyokazji z kompem przy aucie to spisz jakie masz wartosci na tych kanalach to sobie powpisuje jak ty
Powiem ci tylko ze zazdroszcze ci tej kiery multi
Pozdro i milego wekendu
Jeśli chodzi o wiązki i podłączenie, to wszystkie potrzebne informacje znajdziesz tutaj:
http://www.nsxjr.com/docs/MFSW.pdf
Jakby co, to bierz podgrzewaną - na zimę super sprawa
Wartości z poszczególnych kanałów spiszę jutro.
[ Dodano: 2010-05-31, 20:25 ]
Wartości z poszczególnych kanałów:
129 - 2
130 - 8
136 - 0
137 - 5
Sprawdziłem jeszcze raz, jak to jest z FIS-em. Jeśli wybieram numer z kierownicy, wówczas na FIS-ie wyświetlają mi się informacje o odbiorcy, jeżeli jednak wybieram numer z RNS-E lub głosowo, wówczas na FIS-ie mam tylko napis "CALLING".
http://www.nsxjr.com/docs/MFSW.pdf
Jakby co, to bierz podgrzewaną - na zimę super sprawa
Wartości z poszczególnych kanałów spiszę jutro.
[ Dodano: 2010-05-31, 20:25 ]
Wartości z poszczególnych kanałów:
129 - 2
130 - 8
136 - 0
137 - 5
Sprawdziłem jeszcze raz, jak to jest z FIS-em. Jeśli wybieram numer z kierownicy, wówczas na FIS-ie wyświetlają mi się informacje o odbiorcy, jeżeli jednak wybieram numer z RNS-E lub głosowo, wówczas na FIS-ie mam tylko napis "CALLING".
-
gregor26
- Forum Audi A6 / A7

siemka dzieki za wartosci udalo mi sie wpisac tylko 3 poprawnie.na kanale
136 mam 5 nawet wyskakuje podpowiedz 5=0,5 sekundy probowalem wpisac wartosc 0 jak napisales ale nie chce tego zapisac :?:
kanal 137 mialem 0
kanal 129 mialem 6
kanal 130 mialem 12
no i kanal 136 mam 5 i nic innego nie moge wpisac
Pozdro
136 mam 5 nawet wyskakuje podpowiedz 5=0,5 sekundy probowalem wpisac wartosc 0 jak napisales ale nie chce tego zapisac :?:
kanal 137 mialem 0
kanal 129 mialem 6
kanal 130 mialem 12
no i kanal 136 mam 5 i nic innego nie moge wpisac
Pozdro