[A6 2.7 bit Quattro AJK] Dziwne stukanie z tyłu.
[A6 2.7 bit Quattro AJK] Dziwne stukanie z tyłu.
Witam wszystkich! Od niedawna (mam ją 3 m-ce)zauważyłem w mojej A6 dziwną rzecz. Kiedy z postoju bardzo ostro ruszam to z tyłu auta dochodzi jakieś dziwne pukanie (puknie kilkakrotnie i jest spokój). Dzieje się to tylko na starcie (mam tiptronic) i kiedy jest sucho. Na mokrym, czy śniegu nic nie słychać. Kiedy ostro ruszam do tyłu też jest ok. Byłem dziś na podnośniku by zobaczyć czy może rura, albo coś innego nie puka, ale wydaje się wszystko ok. Może miał ktoś coś podobnego? Czy jest to problem z quattro? Dzięki z góry za pomoc!
mozesz miec luzy na tylnym dyfrze ew jakies gumy wybite w zawieszeniu,ale jak mowisz ze stuka tylko ruszajac na suchym i do przodu to wydaje mi sie ze dyfer bo tam tez sie robia luzy w przekladni glownej,a ile ma to auto przejechane??
chyba ze wczesniejszy wlasciciel dawal mu w piec na asfalcie co bardzo ma ujemny wplyw na przekladnie glowna oraz przeguby
chyba ze wczesniejszy wlasciciel dawal mu w piec na asfalcie co bardzo ma ujemny wplyw na przekladnie glowna oraz przeguby
AHK 4,2 V8.....next rs6 plus...dream car Audi Sport Quattro