Dzieki
[A6 C5] Gdzie znalesc filtr pompy powietrza ?
[A6 C5] Gdzie znalesc filtr pompy powietrza ?
kilka miesiecy temu kupilem filtr K&N , sprawoje sie naprawde fajnie - w zestawie jednak dostalem maly filtr ktory w instrukcji powinien byc montowany gdzies przy duzym - poczytalem ze to niby jest filtr do pompy powietrza przy silniku , jednak nie moge tego nigdzie znalesc
- moze ktos doradzic gdzie sie ta pompa powietrza znajduje ?
Dzieki
Dzieki
Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, 23:02 przez Emanuel, łącznie zmieniany 1 raz.
Mozesz mnie skorygowac jesli sie myle - to jest jedyne co moglem tam znalescDoRuS pisze:po lewej stronie silnika gdzie kiedys byla twoja ori puszka z wkladka filtra , od strony lampy dochodzila okolo 25mm srednicy plastikowa rurka ktora byla polaczona z ta puszka kolankiem... i na tej rurace powibnienies umiescic ten maly filterek
http://amm.websignuk.co.uk/images/photo1.jpg
jezeli to na tym kolanku mam zamontowac - wiesz moze do kad idzie ten wezyk
Do samej puszki filtra oryginalnego nie byla zadna dodatkowa rurka podlaczona - nawet nie ma gdzie jej podlaczyc na puszce , jeszcze raz ja obejzalem przedchwila
Emanuel, to wychodzi na to ze masz wersje europejska i niemailes tzw "secondary air pump" i nie masz 4 katalikow jak ja. i niemasz tej rorki. wiec niezaprzataj sobie tym glowy. u mnie do puszki dochodzi taka wlasnie rurka plastikowa a pod puszka z filtrem jest ta pompa wlasnie...
pozdro!
[ Dodano: 2009-08-15, 03:14 ]
a to na zdjeciu to inna bajka
pozdro!
[ Dodano: 2009-08-15, 03:14 ]
a to na zdjeciu to inna bajka