Witam
Mam problem w moim audi ze spokojna jazada miedzy 50km a 90km auto dostaje wibracji i trzesie nim. Przy gwałtownym przyspieszeniu auto sie uspojkaja objawy wystepuja tylko na trybie D na S auto sprawuje sie normalnie. Prosze o pomoc
[ BPP 2.7 179 KM] drgania karoserii podczas spokojnej jazdy
-
- Forum Audi A6 / A7
Kurcze masz race zauważyłem dziś ze w tyrpie s tez to się dzieje trochu jestem zakłopotany bo jestem w delegacji daleko od Polski i nie wiem co robić najważniejsze nie panikować
[ Dodano: 2014-12-04, 15:43 ]
poszukałem trochę w necie i chyba masz racje kolego chodzi najprawdopodobniej o sprzęgło hydrokinetyczne chociaz niewiem co to jest może mi ktos wytłumaczyć i jakich kosztów sie spodziewać
[ Dodano: 2014-12-04, 15:53 ]
chciaz nie bardzo rozumiem sprzęgło hydrokinetyczne jak ja mam automat jestem laikiem w tych tematach wiec prosze o pomoc bo musze na miejscu poszukac mechanika albo servisu
[ Dodano: 2014-12-04, 15:43 ]
poszukałem trochę w necie i chyba masz racje kolego chodzi najprawdopodobniej o sprzęgło hydrokinetyczne chociaz niewiem co to jest może mi ktos wytłumaczyć i jakich kosztów sie spodziewać
[ Dodano: 2014-12-04, 15:53 ]
chciaz nie bardzo rozumiem sprzęgło hydrokinetyczne jak ja mam automat jestem laikiem w tych tematach wiec prosze o pomoc bo musze na miejscu poszukac mechanika albo servisu