A4 B6 3.0 v6 ASN A cityry ;) quattro by GELUS
A4 B6 3.0 v6 ASN A cityry ;) quattro by GELUS
Audi A4 z silniczkiem 3.0 benzynka w manualnej 6 biegowej skrzyni biegow sedan
Niby 220KM i quattro
z wypasiku w sumie chyba full opcja bez elektrycznych foteli i skor co mnie cieszy
Niby 220KM i quattro
z wypasiku w sumie chyba full opcja bez elektrycznych foteli i skor co mnie cieszy
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2012, 23:16 przez gelus, łącznie zmieniany 2 razy.
bo wczesniej mialem a3 1.8T 205 KM i wydaje mi sie ze lepiej to jechalo, fakt tu wieksze auto, inna charakterystyka silnika- silnik wolnossacy i naped na 4 lapy wiec moze tego przyspieszenia sie nie czuje... pozatym watpliwe iz tez by to trzymalo serie 220KM
na benzynie nie powiem jak spalanie wyglada, nie mialem okazji za duzo pojezdzic na benzynie:) jesli chodzi o lpg cykl mieszany 15 l, trasa 13
na benzynie nie powiem jak spalanie wyglada, nie mialem okazji za duzo pojezdzic na benzynie:) jesli chodzi o lpg cykl mieszany 15 l, trasa 13
-
Adriang92
- Forum Audi A6 / A7

Ladna czwóreczka podoba mi sie bardzo na tych kołach naprawde fajnie wygląda tylko jak się jeździ? bardzo tłucze?
a fakt ze niby 220km tata taką ma i nie powiem idzie to prędkośći nabiera bardzo szybko ale sie jej wcale nie czuje
A co do dźwięku to według mnie ładnie mruczy może dlatego że avant ale bulgot słychać z tyłu
A możesz mi powiedzieć jak sprawdzić jakie sie zawieszenie ma? piszesz ze masz -40 a ta taty jeszcze niżej siedzi ranty są na równi z oponą
Ale furka zacna dbaj i modź 
jezdzi sie w miare, nie ma tragedi... aczkolwiek dostalem ja na 17 to bylo miodzio
prowadza mnie tylko po koleinach i na to narzekam... musze sie pobawic moze troche et zmienic albo cos...
jesli sie u CIebie nic w zawieszeniu nie zmienilo to na kartce w bagazniku bedziesz mial jakie zawieszenie siedzi 1bv itp itd po symbolu musisz dojsc:)
a co do kiery mozliwe
nie wiem, wychaczylem na allegro 
jesli sie u CIebie nic w zawieszeniu nie zmienilo to na kartce w bagazniku bedziesz mial jakie zawieszenie siedzi 1bv itp itd po symbolu musisz dojsc:)
a co do kiery mozliwe
mozliwe, jak ogarne calosc auta to wtedy porobie dokladniejsze foteczki
to juz moze za tydzien, poltora
[ Dodano: 2011-07-05, 17:43 ]
i tak byly sobie 4 katalizatory
wydech robiony podemnie
mam nadzieje ze bedzie git 
takie male spy foto
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
pozostalo zamontowac, i wyciac jeszcze srodkowy
auto zostaje na ostatnich dwoch wydechach, poczekamy na efekt ;D
[ Dodano: 2011-07-05, 17:43 ]
i tak byly sobie 4 katalizatory
takie male spy foto

pozostalo zamontowac, i wyciac jeszcze srodkowy
auto zostaje na ostatnich dwoch wydechach, poczekamy na efekt ;D
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 17:49 przez gelus, łącznie zmieniany 1 raz.