Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Moja historia.

Off Top, linkownia, ciekawostki, przywitania, pogawędki niezwiązane z 'techniczną stroną' forum Audi A6 / A7.
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Moja historia.

Post autor: Doc » 27 lip 2013, 02:16

Historia:
Przyjaciele....od roku 2005 miałem pracę (umowa o świadczenie usług) z firmą GG Network S.A. dla radia internetowego GaduRadio.pl, Open.fm. To już kilkanaście lat historii, to setki osób, które współtworzyły jedną z najpopularniejszych polskich marek internetowych. Dzisiaj wielu z nich święci tryumfy także na polu internetowych projektów, nie tylko w Polsce... wystarczy wymienić Sotrender, Livechat Software i inne. W roku 2018 niestety Gadu Gadu zostało sprzedane poza Polską z firmą Xevin Consulting Limited.

Mnie już nie było dość wcześniej z przyczyny mojego zdrowia - tętniak mózgu, szpital, operacja, "2 życie" że jestem. Na pewno wiecie.

Oto moje zdjęcia z GG. :) :(
Recepcja:
Obrazek
Zdjęcia do dowodu GG:
Obrazek
Moja robota od nowa z radiem GG:
Obrazek
Moje zdjęcie jak wróciłem z wakacji. Przyjaciele dla "jaj" zrobili mi niespodziankę heh.
Obrazek
Drugi pokój, studio. Mój fotel, mikrofon, komputer, mikser te same monitory itd i przyjaciel, profesor p. Jerzy Bralczyk który nagrywał na chwilę u mnie. Zrobiłem własnie zdjęcie.
Obrazek
Rozmowa. "Firma TVN24". Oczywiście ja z radiem GaduRadio.PL dalej Open.fm.
Obrazek
Obrazek
Nasze nr GG, przyjaciele w pracy. Widać mnie również "GaduRadio":
Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 maja 2020, 00:53 przez Doc, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja