Poproszono mnie , żebym założył nowy temat w celu uwiarygodnienia się.
Generalnie z auta jesteśmy b.zadowoleni z auta.
Doc- mogę prosić żebyś odblokował mojego posta.
Zdjęcia wkleje .
No ale sobota rano a córka jeszcze śpi
I muszę o sformatowanie zdjęcie.
Od dwóch lat czytam Was wszystkich
Zadowolony użytkownik a6c8
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Zadowolony użytkownik a6c8
Pawle... przed usunięciem twojego postu w temacie innego usera na: "Nasze Auta. Koniecznie zdjęcia i prezentacje. (...)", naprawiłem nawet troszeczkę twoje teksty i wysłałem Ci prywatną wiadomość. Wiesz co to jest "prywatna wiadomość"? Wiesz gdzie to jest? Teksty możesz skopiować i wkleić w twoim temacie. Masz myszkę komputerową czy tylko klawiaturę lub telefon? Pomogę Ci z myszką. Najedź wskaźnikiem myszki na początek tekstu, który chcesz zaznaczyć. Wduś lewy przycisk i puść dopiero, gdy przesuniesz ją na koniec.
Próbka, zdjęcie, prywatna wiadomość.
![Obrazek]()
Kolejna sprawa... źle napisałeś teksty w poście na: "Przywitaj się z nami - A6Klub.PL / A7Klub.PL". Znowu musiałem naprawić. post972534.html#p972534
Załącznik.
Pomyśl o tym bo twoje teksty wyglądają tak jakbyś zaczynał się uczyć z pisaniem. Moderatorzy i administratorzy będą usuwać twoje tematy, posty z błędami.
Regulamin. Przeczytaj, kliknij: --> regulamin-forum-audi-a6-a7-klub/regulam ... 00638.html
Ps:
Próbka, zdjęcie, prywatna wiadomość.

Kolejna sprawa... źle napisałeś teksty w poście na: "Przywitaj się z nami - A6Klub.PL / A7Klub.PL". Znowu musiałem naprawić. post972534.html#p972534
Załącznik.
Pomyśl o tym bo twoje teksty wyglądają tak jakbyś zaczynał się uczyć z pisaniem. Moderatorzy i administratorzy będą usuwać twoje tematy, posty z błędami.
Regulamin. Przeczytaj, kliknij: --> regulamin-forum-audi-a6-a7-klub/regulam ... 00638.html
Ps:
(...)
"8. Koniecznie musisz pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem temat, posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy po opublikowaniu wiadomości na forum, użyj opcji "edytuj", aby je poprawić. Nagminne łamanie zasad ortografii będzie karane ostrzeżeniem."
- Załączniki
-
- Cześć cześć cześć więc cześć cześć.jpg (116.22 KiB) Przejrzano 245 razy
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
-
Gal
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Pawel
- Rocznik: 2019
- Moje auto: A6 C8
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI CCAA 299KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Zadowolony użytkownik a6c8
Literówki , interpunkcja to rozumiem . Z Twojej strony sugerowanie błędów ortograficznych uważam za niepotrzebne.
Składnia i literówki to wynik używania telefonu.
Oczywiście przepraszam za nie.
Dziękuję za chęć pomocy .
Może będę z niej skorzystać .
Pozdrawiam
Dodano po 3 minutach 32 sekundach:
Oczywiście zginęło słowo w ostatnim
Zdaniu. Potrafił
Składnia i literówki to wynik używania telefonu.
Oczywiście przepraszam za nie.
Dziękuję za chęć pomocy .
Może będę z niej skorzystać .
Pozdrawiam
Dodano po 3 minutach 32 sekundach:
Oczywiście zginęło słowo w ostatnim
Zdaniu. Potrafił