Klub Ruszył
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Klub Ruszył
Oficjalnie ruszył Polski Klub Audi A6.
W związku z tym proszę Was o wszelkie sugestie, pomysły, spostrzeżenia i co najważniejsze reklamowanie klubu na wszelkich innych forach.
Pozdrawiam
W związku z tym proszę Was o wszelkie sugestie, pomysły, spostrzeżenia i co najważniejsze reklamowanie klubu na wszelkich innych forach.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Forum Audi A6 i A7
- asior
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Artur
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 105KM
ja bym cos zrobil z kolorystyka chyba... troche malo czytelna imho... i ciut wieksze literki... ale moze ja jestem slepy... nooo... i jesli mozna, to prosilbym o dodanie audi 100 c4 oraz s4 c4, do aut jakimi sie jezdzi 
ABC 2.6 v6 150 KM 1997 silnik nie odpala --> a6-c4/abc-2-6-v6-150-km-1997-silnik-nie ... 01514.html
popieram kolege C4 to podstawa chyba że ... , a literki jakieś małe są;.asior pisze:ja bym cos zrobil z kolorystyka chyba... troche malo czytelna imho... i ciut wieksze literki... ale moze ja jestem slepy... nooo... i jesli mozna, to prosilbym o dodanie audi 100 c4 oraz s4 c4, do aut jakimi sie jezdzi
- asior
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Artur
- Silnik: 1.9TDI 105KM
Jest duzo lepiej wg mnie... czytelniej... dobra zmiana:)Doc pisze:Powiększyłem wielkość czcionki w postach z 10 na 12. Teraz ok czy za duża ?
Zmieniłem też jej kolor na czarny.
ABC 2.6 v6 150 KM 1997 silnik nie odpala --> a6-c4/abc-2-6-v6-150-km-1997-silnik-nie ... 01514.html
-
Forum Audi A6 i A7
- elmi_k
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Emil
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.5TDI 115KM
to i ja poddam jakas sugestie. Nie lepiej byloby podzielic tematy wg modeli a nie wg osprzetu?? Mysle ze latwiej byloby znalezc cokolwiek odnosnie danego modelu. Z autopsji wiem ze na forum Audi Klub ciezko jest cokolwiek znalezc, z racji tego ze wszystkie modele wrzucone sa do jednego "worka". Nie chce burzyc ale taka jest moja sugestia.
i jeszcze jakby mozna bylo powiekszyc okienko ShoutBox'a
i jeszcze jakby mozna bylo powiekszyc okienko ShoutBox'a
Dokładnie Erwin 
aaa i warto byłoby pogrupować opcje do wyboru w profilu(samochód, rok, model, pojemność) w jedno...opis pod avatarem posiada za dużo info pod sobą;, bardziej czytelny jest w jednym rzą;dku np.
Samochód: A6 C4 2.5TDI 140KM (AEL)
Zamiast nadwozia prędzej już rok produkcji będzie lepszy
a i zamiast dodawania nazw tematów przez użytk.[a6 2,5tdi] przemo ma taką; fajną; opcje, że admin ustala jakie mają; być nazwy, a użytk. musi tylko wybrać jaką;ś pasują;cą; z tej listy.
aaa i warto byłoby pogrupować opcje do wyboru w profilu(samochód, rok, model, pojemność) w jedno...opis pod avatarem posiada za dużo info pod sobą;, bardziej czytelny jest w jednym rzą;dku np.
Samochód: A6 C4 2.5TDI 140KM (AEL)
Zamiast nadwozia prędzej już rok produkcji będzie lepszy
a i zamiast dodawania nazw tematów przez użytk.[a6 2,5tdi] przemo ma taką; fajną; opcje, że admin ustala jakie mają; być nazwy, a użytk. musi tylko wybrać jaką;ś pasują;cą; z tej listy.
-
Forum Audi A6 i A7
-
Darek 2.5tdi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: Quattro
Nim będą; oficjalne naklejki klubowe proponuję by każdy (oczywiście chętny) zrobił sobie napis na ramce tablicy rejestracyjnej z naszym www. problem jest niewielki wystarczą; odpowiedniej wielkości litery samoprzylepne troszkę inwencji i gotowe
Co są;dzicie o tym pomyśle? Będzie to też doskonała reklama naszej strony:)
-
Martin
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Fajnie ale ja nie posiadam ramki :-D ,wiec niestety nie da rady w moim aucie.
http://audiczka.myjalbum.net/AUDICZKA%20A6/
http://audiczka.myjalbum.net/AUDICZKA%20A6/
a mnie to takim wiejskim tuninngiem zalatuje
jak mieć to oryginalne firmowe a jakaś inwencja :P
a naklejki super pomysł
jakbyscie mieli pomysł dobre grafiti byłoby najs 
Ja pokombinuje jakies pomysły na naklejki
ale odrazu odradzam naklejek na szybe, bo to nieciekawe wyglada, najlepiej jakies na tył auta i ewentualnie dużo większe nakleje na drzwi, tak jak to niektorzy maja tylne drzwi dolny lewy róg 
a naklejki super pomysł
Ja pokombinuje jakies pomysły na naklejki