Ważna sprawa dotycząca A6klub.pl
-
jay_zzA6
- Forum Audi A6 / A7

Ważna sprawa dotycząca A6klub.pl
Jest pewien problem o ktorym chcialbym napisac, i pewnie nie tylko ja, ale ktos musi zaczac. Na dzisiejszym spocie w czeladzi, w ramach Tour De Slask.... gadalismy z kolega Shoofel'em na temat spotow, zgrania sie uzytkownikow A6klub.pl, jak wypadamy na tle innych klubow, nie bede pisal jakich bo kazdy wie, zauwazylem tez ze coraz bardziej popularny robi sie klub Audislask... i wcale sie nie dziwie kiedy jest nas tak duzo zarejestrowanych na forum, a na spotach jest moze ze 4 A6... na final w wyrazowie jest nas moze z 5 normalnie az szkoda gadac, codziennie przegladam forum, i widze ile jest nowych postow ile odpowiedzi, wiec widac ze zyjecie ale wiekszosc z was udziela sie tylko na forum... Slyszalem ze kolega censored chcial zrobic klubowy baner, nie dziwie sie ze co niektorzy nie byli chetni zeby sie na to zlozyc ja tez bym nie by, bo gdzie go wywiesic, skoro na spoty przyjezdzaja gora 5 A6
co to ma za sens
Jezeli chodzi o final w wyrazowie, to chodzi mi nie tylko o uzytkownikow ze slaska. Jakos koledzy z innych klubow, umia sie zebrac, jakos zorganizowac, na kazdym spocie jest sporo A4, A3... nie wiem jak jest w innych wojewodztwach, mowie o slasku, ju nas widze ze wszystko stanelo na poziomie pisania postow, i pytania co gdzie jak... Naprawde az wstyd przed innymi klubami ze na liscie do wyrazowa jest nas moze 5 z A6klub.pl. Wiec prosze was w imieniu swoim i reszty tych ktorzy jezdza na spoty, pokazujcie sie, niech jakos sie prezentuje ten klub, tez mozemy pokazac ze jestesmy zgrani jak inne kluby... Tak wiec z mojej strony prosba i mysle ze sporo ludzi sie pod tym podpisze. Prosze o wiecej zgrania, zorganizowania, jezdzijcie na spoty, pokazmy innym ze nie jestesmy gorsi od nich....
!!
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 14:21 przez jay_zzA6, łącznie zmieniany 1 raz.
tymczasowo brak, new OOOO po zimie....
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Nie muszą. Jest na to budżet klubowy. Po to są wsparcia - m.in. Rozmawiałem z 2 adminem.jay_zzA6 pisze:Slyszalem ze kolega mad-user chcial zrobic klubowy baner, nie dziwie sie ze co niektorzy nie byli chetni zeby sie na to zlozyc
Nie możesz się dziwić. Są osoby, które nie mają ani czasu, ani chęci. Są klubowiczami internetowymi, udzielają się, czytają, dyskutują.jay_zzA6 pisze:widze ze wszystko stanelo na poziomie pisania postow, i pytania co gdzie jak
Klub dzieli się jakby na dwa rodzaje klubowiczów. Żaden z nich nie jest lepszy od drugiego.
1. Internauci, posiadacze A6, którzy w wolnej chwili przed komputerem lubią dyskutować o swojej ukochanej marce.
2. Osoby, które lubią spotykać się w realu, mają na to czas i chęci.
To wszystko zależy od czasu wolnego, osobowości człowieka. Nie zmienimy tego.
Tak już jest i tak będzie. Zawsze będą organizowane zloty i spoty. 2 admin trudni się w tym - ja zajmuję się techniczna stroną klubu. Ci którzy zechcą pojawią się, Ci którzy nie zechcą, mimo wszystko będą tak samo szanowani przez nas.
Klub to również wielka społecznośc stricte internetowa. Nie tylko w realu.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
-
jay_zzA6
- Forum Audi A6 / A7

A to ciekawe bo ja slyszalem ze max pytal uzytkownikow czy sie dorzucą do baneru, no to skoro sa pieniadze to po co te pytania, zreszta mniejsza oto, ale i tak baner nie ma sensu no chyba ze beda go wozic ze soba koledzy z a4..... albo a3...
Są osoby, które nie mają ani czasu, ani chęci. Są klubowiczami internetowymi, udzielają się, czytają, dyskutuja,
Rozumiem ze nie wszyscy maja czas, z checiami tez ciezko bywa, ale nie mowcie mi ze na tyle uzytkownikow zarejestrowanych na forum ze slaska tylko nas 5 moze 6 przynajmniej raz w roku znajdzie czas zeby sie spotkac np na takiej imprezie jak jest wyrazow....
Są osoby, które nie mają ani czasu, ani chęci. Są klubowiczami internetowymi, udzielają się, czytają, dyskutuja,
Rozumiem ze nie wszyscy maja czas, z checiami tez ciezko bywa, ale nie mowcie mi ze na tyle uzytkownikow zarejestrowanych na forum ze slaska tylko nas 5 moze 6 przynajmniej raz w roku znajdzie czas zeby sie spotkac np na takiej imprezie jak jest wyrazow....
tymczasowo brak, new OOOO po zimie....
jeszcze rok temu na śląsku spotykało się czasem ok 20 użytkowników A6-ek, teraz maxxx 5 sztuk więc coś się stało... tylko co...
mi się wydaje że klub umiera i przeradza się tylko i wyłącznie w mega skarbnice wiedzy technicznej ... a spoty poszły na ostatni plan no ale nikt tego nie może zmienić tylko sami klubowicze ...
PAGÓR
![Obrazek]()

-
robsonb73
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
Trochę się rozpędziłeś kolego, nie uważasz?jay_zzA6 pisze:(cos typu chesz dolaczyc do wyjatkowej spolecznosci posiadaczy Audi A6, jezdzij na spoty, miej naklejke klubu na samochodzie, pokazuj sie na wiekszych imprezach to pownny byc wymagania po za innymi oczywiscie ktore juz sa w uzyciu, a jezeli nie to zarejestruj sie na forum elektrody
CO, jak nie ktoś ni pojedzie na spot to go wykluczysz z klubu? Tak jak pisał slavi16, nie wszyscy mają czas jechać na spot bo wolą ten czas spędzić z rodziną albo zwyczajnie nie mają fizycznie możliwości pojechać chociaż nawet chcieliby.
Myślę,że takich osób (tzn tych którzy nie mogą mimo chęci bo akurat np muszą iść do pracy) jest sporo
Przeczytaj zresztą co napisali: Doc, censored, censored, trzeba szanować wszystkich - tych z neta i realu
Oni jakoś nie mają myśli samobójczych z powodu małej frekwencji na spotkaniach, chociaż są najbardziej zainteresowani pewnie
:-D
-
krisu
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jan
- Rocznik: 2001
- Paliwo: Benzyna
witam , ja rozumie że nie ma się czasu w tygodniu ,sam mam nienormowany czas pracy ,ale jak trzeba by było to znalazł bym czas na spota.My w Rzeszowie spotykamy się w niedziele co prawda w małej ilości ale i tak jest git .Ostatnio jak mieliśmy spota to równolegle chłopaków z A4 było co najmniej cztery razy więcej 
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Napęd: FWD
- Kontakt:
Popieram kolegów piszących o rodzinach.
Na własnym przykładzie. Syn 5 lat, żona w ciąży, drugie dziecko, termin porodu minął dzisiaj, byliśmy w szpitalu, mamy być ponownie w poniedziałek.
Mam 32 lata, pracuję 8 godzin w jednej firmie i wracając do domu w swoim studio.
Więcej chyba nie trzeba pisać. Naprawdę ciężko jest powiedzieć żonie siedzącej wpieluchach z dużym brzuchem, że jadę sobie na zlot klubowy. Jest masa obowiązków. Każdy powinien to zrozumieć i nie dziwić się.
Nocą - 22.28 dzisiaj. Mam czas, aby poklikać, poczytac, popisać sobie z Wami. Fajnie, że mogę. Spotykam się z ludźmi z klubów lokalnie. Pomagam diagnozując auta. Ciężko mi się jednak wyrwać na 2, 3 dni czy 1 dzień na drugi koniec Polski.
Ilość osób na zlotach przekłada się zdecydowanie na rodzaj samochodu o czym ktoś wcześniej słusznie wspomniał.
Audi A6 statystycznie ma znacznie więcej dojrzałych, zonatych, dzieciatych facetów niż Audi A3. Ewidentnie. Moja A6 świętej pamięci była z myślą o rodzinie, duży avancik. Tak to działa. Teraz jeżdzę Toyotą, ale A6 klub dla mnie to nie samochody, a ludzie, dlatego tu cały czas jestem z dużą przyjemnością.
Na własnym przykładzie. Syn 5 lat, żona w ciąży, drugie dziecko, termin porodu minął dzisiaj, byliśmy w szpitalu, mamy być ponownie w poniedziałek.
Mam 32 lata, pracuję 8 godzin w jednej firmie i wracając do domu w swoim studio.
Więcej chyba nie trzeba pisać. Naprawdę ciężko jest powiedzieć żonie siedzącej wpieluchach z dużym brzuchem, że jadę sobie na zlot klubowy. Jest masa obowiązków. Każdy powinien to zrozumieć i nie dziwić się.
Nocą - 22.28 dzisiaj. Mam czas, aby poklikać, poczytac, popisać sobie z Wami. Fajnie, że mogę. Spotykam się z ludźmi z klubów lokalnie. Pomagam diagnozując auta. Ciężko mi się jednak wyrwać na 2, 3 dni czy 1 dzień na drugi koniec Polski.
Ilość osób na zlotach przekłada się zdecydowanie na rodzaj samochodu o czym ktoś wcześniej słusznie wspomniał.
Audi A6 statystycznie ma znacznie więcej dojrzałych, zonatych, dzieciatych facetów niż Audi A3. Ewidentnie. Moja A6 świętej pamięci była z myślą o rodzinie, duży avancik. Tak to działa. Teraz jeżdzę Toyotą, ale A6 klub dla mnie to nie samochody, a ludzie, dlatego tu cały czas jestem z dużą przyjemnością.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- goly191
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 163KM
- Paliwo: Benzyna
ogólnie temat rzeka, no nie ma co
co prawda nic on nie da, każdy kto będzie chciał to przyjedzie, są tacy co przyjadą i nie spodoba im się towarzycho więc na kolejnych spotach się nie zjawi
na naszych spotach nie zjawia się jakiś "tłum" aut, ale nie jest zle, towarzystwo zajedwabiste i spoko się gada, grilla rozpala
i jest fajnie, ostanio nawet a4 klub czy też club był, tzn kilka aut, no i faktycznie "młodzież" ale było nice
także uważam, że nagonki nie są tu jakieś wskazane, ciekawe jest to, że sporo ludzi może i by wpadło, ale nie wiedzą iż "owy" klub istnieje, że taka strona w necie itp, bo na ilość A6 na ulicy to nie można narzekać
co prawda nic on nie da, każdy kto będzie chciał to przyjedzie, są tacy co przyjadą i nie spodoba im się towarzycho więc na kolejnych spotach się nie zjawi
na naszych spotach nie zjawia się jakiś "tłum" aut, ale nie jest zle, towarzystwo zajedwabiste i spoko się gada, grilla rozpala
także uważam, że nagonki nie są tu jakieś wskazane, ciekawe jest to, że sporo ludzi może i by wpadło, ale nie wiedzą iż "owy" klub istnieje, że taka strona w necie itp, bo na ilość A6 na ulicy to nie można narzekać
- corel
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Karol
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
To jeszcze ja odsmażę kotleta bo mi się słabo robi jak to czytam :evil:
Nie ukrywam, że też z początku mnie bolała mała frekwencja na spotach. Pierwszy spot na jakim byłem to 3 A6. Z czasem nazbierało Nas się więcej. Jak pisze mój kolega wyżej goly191 bywało, że na spotach byli użytkownicy A4 za co serdecznie im dziękujemy
Bywał czas, że było Nas na spocie 14 :!:
A6klub jest pierwszym klubem Audi w, którym jestem. Poznałem wspaniałych ludzi, z którymi do tej pory mam kontakt. Z czasem zapisałem się również do regionalnego Pomorskiego Klubu Audi. Poznałem tutaj również ciekawe osoby
Obecnie jak widzę nie ma inicjatywy do spotkań w pomorskim. Ale jaki problem by spotykać się z regionalnym klubem Audi?
Przecież nie zdradzamy A6klubu :!:
Nie mam założonej rodziny, ale dużo pracuję i też nie zawsze mam czas... Jak czytam powyższe wypowiedzi, że A3 i A4 to jeżdżą młodziki i mają czas to mi się śmiać chcę.
Znam ludzi co mają rodziny i jeżdżą 80-mi i 90-mi, A3, A4, A6, A8, 100 i 200 a nawet TT :!: Przyjeżdżają ze swoimi rodzinami na spoty. Z żonami i dziećmi... Więc tutaj nie ma reguły :!: :!: :!:
Nie ukrywam, że też z początku mnie bolała mała frekwencja na spotach. Pierwszy spot na jakim byłem to 3 A6. Z czasem nazbierało Nas się więcej. Jak pisze mój kolega wyżej goly191 bywało, że na spotach byli użytkownicy A4 za co serdecznie im dziękujemy
Bywał czas, że było Nas na spocie 14 :!:
A6klub jest pierwszym klubem Audi w, którym jestem. Poznałem wspaniałych ludzi, z którymi do tej pory mam kontakt. Z czasem zapisałem się również do regionalnego Pomorskiego Klubu Audi. Poznałem tutaj również ciekawe osoby
Obecnie jak widzę nie ma inicjatywy do spotkań w pomorskim. Ale jaki problem by spotykać się z regionalnym klubem Audi?
Przecież nie zdradzamy A6klubu :!:
Nie mam założonej rodziny, ale dużo pracuję i też nie zawsze mam czas... Jak czytam powyższe wypowiedzi, że A3 i A4 to jeżdżą młodziki i mają czas to mi się śmiać chcę.
Znam ludzi co mają rodziny i jeżdżą 80-mi i 90-mi, A3, A4, A6, A8, 100 i 200 a nawet TT :!: Przyjeżdżają ze swoimi rodzinami na spoty. Z żonami i dziećmi... Więc tutaj nie ma reguły :!: :!: :!:
Ja dodam od siebie że też miałem wcześniej audi a4 b6 po własnych modyfikacjach i też niespecjalnie chciało mi się jeździć na spoty w odległych miastach. Czasu było może i dużo ale nie było kasy choćby na paliwo, nocleg bo jako student wolałem za te pieniądze opłacić akademik lub wyjść z kumplami na piwo - jednak wszystkie miejscowe spoty, nie ważne czy tuning show czy zlot starych aut czy inne kluby to się pokazywałem i zawsze czegoś nowego się człowiek dowiedział. Przecież mając A4 nie pytałem innego użytkownika tego samego auta o A6 :D Trzeba być otwartym i gadać z każdym, pozdrawiam i jak będzie spot w Sączu Tarnowie czy Krakowie to się na pewno pokażę :D
fajnie mieć audi 
proszę Was... ja jestem w A3-club.net tak samo jak w klubie a6 i tez mi cięzko pogodzic czas na dwa kluby ale staram sie nie prawda że A3 jeżdzą młodziki bo to są często ludzie którzy tak jak Wy macie rodziny :-P ciężko przy dzisiejszej gonitwie znaleźc wolny czas na spoty...dom dzieci praca...
najwyższa frekwencja jest na OP było 130 A3-ek życzę sobie i klubowi A6 takiej ilości aut to dopiero imponujące