Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Skradziono Audi A6 Kombi 2.5Tdi rok 1999 Zielona Gora

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
Awatar użytkownika
mariomagda
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Skradziono Audi A6 Kombi 2.5Tdi rok 1999 Zielona Gora

Post autor: mariomagda » 09 lis 2008, 12:42

Witam Skradziono nam nasza Audi nr Rej.FZ71484 dnia 05.11.2008 w nocy w Zielonej Gorze z ul.Ruczajowa 11
Kolor ciemny niebieski,Relingi Aluminium,Felgi Aluminium org.Audi,Opony zimowe Marki America,Przyciemniane folia szyby,
Cale wnetrze kolor granatowy od siedzen po plastiki,tylko kierownica kolor czarny
Radio org.Audi,Auto telefon w podlokietniku,navi miedzy zegarami,dodatkowa blokada
kierownicy zamontowana w miejscu regulacji pozycji kierownicy.

Postaram sie niedlugo dopisac
Nr Silnika,Radia,Telefonu,zmieniarki CD,Navigacji,
Za Pomoc w odzyskaniu Auta Nagroda.

Widziales,Wiesz gdzie Auto sie znajduje,Wiesz co kolwiek,to nie czekaj daj znac,
Dzwonic lub SMS na 669264251
Załączniki
Bild017.jpg
Bild035m.jpg
Bild036.jpg
Bild038.jpg
Bild039.jpg
Bild042.jpg
Bild043.jpg
Bild045.jpg

Voytec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Wojtek
Rocznik: 2014
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: Voytec » 09 lis 2008, 13:16

Nastepna poszla :evil:
Mieliscie jakies zabezpieczenia?

Awatar użytkownika
Grzesiek991
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Grzesiek991 » 09 lis 2008, 13:43

dokładnie jakis czas temu na ruczajowej koledze skradziono peugeot 307 rowniez na tej ulicy kurde co tam tak sie dzieje , az strach pomyslec dziwie sie ze nie zostawiłes na strzezonym parkingu audi z takimi tablicami ? wiesz ze to ryzyko , ja sprowadziłem passata z holandi i miałem na tablicach holenderskich zatrzymałem sie tylko pod tesco na chwile jak wyszedłem z tesco juz stała policja pod autem bo jakis mały pan zwinny chciał otworzyc drzwi ale moje szczescie było takie ze akurat policja nadjechala i go zgarneli . przykra sprawa z ta audi naprawde wspolczuje
To Coś Co Lubie....Audiiiiiiii

Awatar użytkownika
vermess
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vermess » 09 lis 2008, 14:00

Kurcze, aż trudno uwierzyć, że te samochody tak kradną... Nogi z d... bym powyrywał
Było A6 C5 2.4 FWD, jest A6 C6 3.0 QUATTRO
Strony internetowe Bielsko
Pozdrawiam
vermess

Awatar użytkownika
mariomagda
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mariomagda » 09 lis 2008, 14:08

Grzesiek991, Nie,nie,Tablice Polskie,auto rejestrowane w lipcu,w tym czasie stal
1,3 tygodnia u Mechanikow Auto Land w Zielonej Gorze,wymiana rozrzad i caly osprzet pompa olejowa,wodna napinacze przyciemnanie szyb,usczelnienie silnika,po warsztacie wyjechalo auto odrazu na zachod,a przyjechalo poczatek wrzesnia znow do tego warsztatu
na wymiane przeplywomierza i jego adaptacji,i znow odrazu na zachod,ponowne pojawienie sie auta w zielonej Gorze nastapilo dnia 01.11 a zwinieto 05.11

Awatar użytkownika
MR.A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2014
Moje auto: Q7
Nadwozie: Van
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: MR.A6 » 09 lis 2008, 15:09

ja pier...,a był już spokój jakis czs w Zielonej,współczuję ziomek,a AC miałeś chociaż?
tak rozpisujesz gdzie i ile stało,napewno nie byłes i nie stałeś przy aucie podczas napraw,a w warsztatach dużo ludzi się przewija,auto rzuca się w oczy...chyba censored pisał,jak do ASO na warsztat nie dał serwisantowi wjechać,i jakiś tam kier dopiero mu pozwolił,bo klucze w ręku tylko swoim trzeba trzymać,tak jak pisał,paranoja może...?nie,coś w tym jest,w tym kraju,nie można ufać i niestety,najlepiej patrzeć na ręce,jak coś robią,lub jedna osoba tylko dotyka się do auta,nawet przy wymianie oleju,u mnie robi to jeden gość ponad 3 lata,plus reszte jakiś usterek,i mam jakoś przez to spokojniejszy sen...ale zawsze ktoś tu moze się nie zgadzać...
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl

Audi A7 3.0 BMK 224KM

Post autor: Audi A7 3.0 BMK 224KM » 09 lis 2008, 16:24

To poprostu masakra co się dzieje,współczuje.Mam nadzieje ze chociaż AC miałes.
Jak się dorwie jakiegos lamusa na próbie kradzieży to tylko ostry wpie... i to bez sentymentu.Może mamy jakiegos kreta na forum?
Kiedys z znajomym pojechalismy jego nowym fiatem punto na zakupy do M1 w markach,wychodzimy z sklepu a tu dwóch gosci maistruje już przy stacyjce,kazdy złapał za swojego i pożądnie w tube dostali,potem 2 telefony do znajomych i klienci nie dosc że jeszcze raz zebrali po ryju to i koszty x2 musieli pokryć.Moim zdaniem to tylko taka metoda na tych zlodzieji.
Sorki za brak polskich znaków w niektórych slowach ale mi klawiatura szwnkuje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl