[A6 C6] ledowe kierunkowskazy
[A6 C6] ledowe kierunkowskazy
Witam, czy możecie mi podać jakąś stronę na której można zobaczyć ledowe lampy na tył (głównie chodzi mi o kierunkowskazy bo z tego co widziałem, jest dużo lamp ale kierunkowskazy są na lampe).? a6 c6 z 2007 roku
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: ŁUKASZ
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Tu masz full ledy na tył do przedlifta. Wyglądają super na żywo, miałem okazje oglądać i naprawde wyglądają bardzo dobrze i też dobrze świecą. Sam bym chetnie takie zakupił, ale szkoda mi 1,2k pln.
http://allegro.pl/lampy-tylne-led-diodo ... 04677.html
nawet filmik jest :
![Obrazek]()
http://allegro.pl/lampy-tylne-led-diodo ... 04677.html
nawet filmik jest :
A6 C6 3.0TDI quattro z wydechem by Street Lane Garage 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: ŁUKASZ
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
prostym sposobem byłoby wyciągnięcie listwy led z jakichś uszkodzonych lamp, z auta, które kierunki na LEDach miały. Dopasowanie i dostosowanie płytki nie powinno być dużym problemem + dopasowanie do lampy w c6. Widziałem takie rzeczy i wyglądało ok, na pewno trochę inaczej
pytanie jeszcze jak elektronika C6 na to zareaguje, ale to pewnie prostym sposobem byłoby do obejścia.
A co do dynamicznych to wydaje mi się, że za krótkie będą te kierunkowskazy, zeby to fajnie wyglądało

A co do dynamicznych to wydaje mi się, że za krótkie będą te kierunkowskazy, zeby to fajnie wyglądało
A6 C6 3.0TDI quattro z wydechem by Street Lane Garage 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
-
- Forum Audi A6 / A7
Jeżeli się dobrze rozumiemy i chcesz przerobić na polifta to:
kompletny tył około 3.500 zł
przód -za sam kompletny zderzak wołają 1500-2500 (z tego co widziałem ), do tego lampy, nie wiem czy maska też czy nie... błotniki można ale nie trzeba bo różnią się chyba tylko tym że po lifcie kierunki są w lusterkach. Gdzieś się kiedyś ktoś wypowiadał że przerobienie auta to koszt około 10 tyś wiec sporo. ..
kompletny tył około 3.500 zł
przód -za sam kompletny zderzak wołają 1500-2500 (z tego co widziałem ), do tego lampy, nie wiem czy maska też czy nie... błotniki można ale nie trzeba bo różnią się chyba tylko tym że po lifcie kierunki są w lusterkach. Gdzieś się kiedyś ktoś wypowiadał że przerobienie auta to koszt około 10 tyś wiec sporo. ..
Dzieki za informacje!
powiedzcie mi, jesli chodzi o malowanie, jesli np kupie zderzak w innym kolorze niz auto to pozniej potrzebne jest malowidło dla calego auta czy ogarniety malarz zdoła pomalowac zderzak tak, jakby byl on razem malowany z autem?
druga sprawa, jesli wszystko rozumiem jesli wezme przykładowo przód z rocznika 2009 to bede zmuszony wymienic lusterna na te ktore maja w siebie kierunkowskaz prawda?

druga sprawa, jesli wszystko rozumiem jesli wezme przykładowo przód z rocznika 2009 to bede zmuszony wymienic lusterna na te ktore maja w siebie kierunkowskaz prawda?
Ostatnio zmieniony 24 lis 2015, 22:05 przez ink100, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7