Kogo polecacie na Dolnymslasku. Potrzebuje sprawdzonego tunera,który ma wiedzę i pojęcie na temat tego specyficznego silnika.
Ktoś może poledzic kogoś sprawdzonego

Specyficzny mailem na myśli chociażby wysokie EGT, Nie każdy o tym pamięta, a dokladajac koksu EGT jest jeszcze wyższe i jak ktoś zapomni ustawić odpowiednio map EGT i paliwa głowica leci na 100% A tego bym nie chciał. Stąd moje pytanie odnośnie kogoś sprawdzonego na Dolnymslasku. Niektórzy nie wiedzą już ile brać, a do gregora mam kawałek tym bardziej teraz święta to nie mam jak zorganizować sobie czas wolny na taki trip. Jak ktoś robił ten motor na terenie dolnegoslaska to bardzo proszę o namiar i opinie:)Zbichu pisze:Nie polecę Ci konkretnego zakładu, ale zapewniam Cię, że ten silnik i jego sterownik nie jest szczególnie specyficzny. Wręcz przeciwnie, jest łatwy i prosty w modyfikacji i zupełnie niepojęte jest dla mnie jak ludzie dają się naciągać na taką kasę przy modzeniu.
Właśnie o to chodzi, żeby map EGT nie ruszać, bo to one zapewniają ochronę podzespołów. W tych silnikach nawet bez modyfikacji dobija się do 1000 stopni Celsjusza w wydechu, a co dopiero po modach. Takie stage 2 latem to żywy ogień (mam na myśli realną temperaturę ), a jak zlogujesz EGT jest wszystko OK. Tylko dlaczego po pół roku jazdy z bananem na twarzy trzeba wymieniać katalizatorypetrolhead47 pisze: Specyficzny mailem na myśli chociażby wysokie EGT, Nie każdy o tym pamięta, a dokladajac koksu EGT jest jeszcze wyższe i jak ktoś zapomni ustawić odpowiednio map EGT i paliwa głowica leci na 100%...
O tej firmie slyszałem dość sporo negatywnych opinii także odpuściłem temat + ceny za ich usługi są wysokieQuash pisze:ECU-PROJECT we Wrocławiu.
oby tylko katalizatory to jeszcze ok. Tutaj był nawet temat, a na audizine jest ich dość sporo jak w ten sposób lecą głowice, a w najgorszych przypadkach silniki.Zbichu pisze:pół roku jazdy z bananem na twarzy trzeba wymieniać katalizatory
U mnie po 2 latach katalizatory nadal całeZbichu pisze:Tylko dlaczego po pół roku jazdy z bananem na twarzy trzeba wymieniać katalizatory
I raczej z niego skorzystam, myalalem, że są tu ludzie, którzy korzystali z usług tunerow,.którzy są dobrzy sprawdzeni, wiedza co robią i można to śmiało polecić. Demos jak narazie mam tylko twoja opinie na temat VAGTunedamos pisze:Podałem Ci innego tunerapetrolhead47 pisze:a oprócz ecu projecta znacie kogoś jeszcze?Podobno niezły.