Mam taki problem wczoraj zrobiło się tak ze jak otwieram drzwi tylne pasażera lewe migała mi lampka, lecz nagle było czuć zapach kabli i zgasło nie działają tez szyby ... ktoś może miał taki przypadek
1.8 Turbo nie otwierają się szyby problem z oświetleniem
- karol_17
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Karol
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
1.8 Turbo nie otwierają się szyby problem z oświetleniem
Witam.
Mam taki problem wczoraj zrobiło się tak ze jak otwieram drzwi tylne pasażera lewe migała mi lampka, lecz nagle było czuć zapach kabli i zgasło nie działają tez szyby ... ktoś może miał taki przypadek
-
Nikostratus
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Asienka, ale zupełna cisza jak próbujesz? Może ślizg plastiku albo podnośnik.
Ewentualnie styki w przekaźniku, albo ma zimne luty niektóre. Sprawdź jeszcze przekaźniki. Zdejmij też boczek drzwi i podepnij miernik lub żarówkę do przewodów dochodzących do silnika jeżeli żarówka się zaświeci po naciśnięciu przycisku za każdym razem to masz problem z samym silniczkiem.
Ewentualnie styki w przekaźniku, albo ma zimne luty niektóre. Sprawdź jeszcze przekaźniki. Zdejmij też boczek drzwi i podepnij miernik lub żarówkę do przewodów dochodzących do silnika jeżeli żarówka się zaświeci po naciśnięciu przycisku za każdym razem to masz problem z samym silniczkiem.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Zamówiłam nowe przyciski przednie i te tylne. Z tyłu te za kierowcą nie reagują na nic, natomiast te za pasażerem jak wciśniesz przycisk kontroli i tą szybę otwierasz to reaguje,Doc pisze:Asienka, ale zupełna cisza jak próbujesz? Może ślizg plastiku albo podnośnik.