Audi a6c6 mrygajaca sprężynka świec zarowych i utrata mocy
-
Wasylukasz
- Forum Audi A6 / A7

Audi a6c6 mrygajaca sprężynka świec zarowych i utrata mocy
Witam nie bardzo mogę znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytania .. mianowicie jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 c6 nie miałem wcześniej problemów ale ostatnio się zaczęło coś dziać nie dobrego podczas szybszej jazdy około 150 km/H gdy mu chce jeszcze dodać gazu zaczyna mrugać sprężynka jak od świec zarowych auto traci moc i muszę zjechać gasić auto po ponowym wlaczeniu wraca do kondycji ..czytalem trochę na temat i wnioskowalem że to egr ale wczoraj sprawdzałem i nie ma za bardzo do czego sie przyczepic jest lekki osad ale nie jest nic zaklejone czy zatkane ... ogolnie do tematu moge powiedziec ze mam wrazenie utraty mocy nie wiem czy od 0 mogłem się przyzwyczaić ale na pewno od 100 już zaczyna mulic przed problemem autem jechałem 230-240 bez problemu teraz ledwo 200 wyciąga może ktoś miał podobny problem z chęcią udzielę każdej informacji która mogła by pomóc w odzyskaniu zdrowia mojej a6 , może znajdzie się jakas osoba która zna temat pozdrawiam
-
Wasylukasz
- Forum Audi A6 / A7

-
Wasylukasz
- Forum Audi A6 / A7

-
Wasylukasz
- Forum Audi A6 / A7

Nie mam już dostępu do podłączenia komputera
[ Dodano: 2018-11-18, 20:17 ]
Po podłączeniu wrócę do tematu jeśli mogę cie popytać czy masz jakieś informacje tyczace czujników i ich uruchamiania czasem się jak by zacinaja a dokładnie nie chcą się włączyć albo włącza się na chwilę i znikają jakmwrzuce wsteczny powinny same się odpalic czasem działają normalnie wiem że 1 jest uszkodzony ale nie sprawiało mi to problemu bo tylko na wizalizacji nie było to widać.. Czy przód i tył nie ma różnicy do tematu mogę dołączyć jeszcze problem tempomatu choć myślę że nią ma nic wspólnego ale też tak jest raz działa raz nie a ostatnio wcale są ••• takie 3 kropki i nie idzie ani dodać prędkości ani odjąć dodam że tempomat jest aktywny
[ Dodano: 2018-11-18, 20:17 ]
Po podłączeniu wrócę do tematu jeśli mogę cie popytać czy masz jakieś informacje tyczace czujników i ich uruchamiania czasem się jak by zacinaja a dokładnie nie chcą się włączyć albo włącza się na chwilę i znikają jakmwrzuce wsteczny powinny same się odpalic czasem działają normalnie wiem że 1 jest uszkodzony ale nie sprawiało mi to problemu bo tylko na wizalizacji nie było to widać.. Czy przód i tył nie ma różnicy do tematu mogę dołączyć jeszcze problem tempomatu choć myślę że nią ma nic wspólnego ale też tak jest raz działa raz nie a ostatnio wcale są ••• takie 3 kropki i nie idzie ani dodać prędkości ani odjąć dodam że tempomat jest aktywny