No więc mój problem tkwi w tym, że zakupiłem fotele (komplet). Stare fotele nie posiadały pamięci zaś obecne fotele mają taką funkcje. Problem jest taki że potrzebuje jakiegoś
schematu jak podłączyć je tzn. kostkę i gdzie... Mam nadzieje że ktoś miał kontakt z tym, albo posiada jakiś schemacik. Z góry dziękuje:)
[A6 C5] Schemat- Pamięć Fotela
[A6 C5] Schemat- Pamięć Fotela
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 20:21 przez Trzciniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
odswierze temat czy ma ktos moze modul i przyciski i czy da sie to zrobicK@MiL pisze:A czy można jakoś "domontować" pamięć foteli?? Mam regulowane w pełni elektrycznie i chciałbym dodać ten moduł ponieważ użytkuję samochód na zmianę z moją dziewczyną i troszkę uciążliwe jest gdy musimy co chwile ustawiać pod siebie fotel, bo to trochę trwa... Tak by się zapisało ustawienie i już
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
podpinam sie pod to zapytanie u mnie sytuacja taka samaMlodyrzeszow pisze:odswierze temat czy ma ktos moze modul i przyciski i czy da sie to zrobicK@MiL pisze:A czy można jakoś "domontować" pamięć foteli?? Mam regulowane w pełni elektrycznie i chciałbym dodać ten moduł ponieważ użytkuję samochód na zmianę z moją dziewczyną i troszkę uciążliwe jest gdy musimy co chwile ustawiać pod siebie fotel, bo to trochę trwa... Tak by się zapisało ustawienie i już

www.krzysztofpodolski.com Nie bądz obojetny przekaz 1% na szczytny cel 
126p-> GSI 8V E > GSI 16V F > A6Q 2.5TDi 179ps > A6Q 2.8 193ps > jest i ona S6 C5 ANK

126p-> GSI 8V E > GSI 16V F > A6Q 2.5TDi 179ps > A6Q 2.8 193ps > jest i ona S6 C5 ANK
domontować będzie ciężko bo będziesz musiał wymienić silniki na takie z których będą wychodziły 4 przewody czyli z czujnikami położenia, domontować kusisz moduł pamięci który jest pod fotelem koło przycisków regulacji następnie musisz ładnie podłączyć silniki z modułem, fotele muszą mieć full regulacje następnie panel w drzwiach i oczywiście do modułu do panelu w drzwiach i pod fotelem musisz dokupić kostki które będziesz musiał wpiąć w siebie żeby było elegancko to wykonane i ostatnim etapem jest podpiąć się modułem pamięci do panelu w drzwiach i do modułu komfortu który jest pod nogami kierowcy, dodam ze dzisiaj moduł pamięci jest nie do zdobycia a jak jest to za około 400zł nie mowie tu o kostkach, więc chyba taniej i szybciej będzie kupić jakiś gotowy fotel z pamięcią i do tego cały boczek z panelem o wiązkach juz nie wspominam