Mam poważny problem otóż nie działa mi podgrzewanie foteli.
Na panelu jak włączam podgrzewanie świeci na 0 i pokrętłem od mmi nie da rady nic ustawić.
Zajrzałem do kostek pod fotelami (nie działa pasażera i kierowcy) i zielona wtyczka jest odpięta (nie ma jej gdzie wpiąć O.o)
Tutaj zdjęcie

Powiedźcie mi jak to naprawić ? kupiłem pojazd i od zakupu nie działało teraz postanowiłem coś z tym zrobić.

Mój problem odnosi się również do braku grzania w fotelach prawdopodobnie poprzedni właściciel zmieniał stołki i oczywiści nie doprowadził sprawy do końca a teraz marznie mi dupa :P A więc tak wygląda temat wtyczek pod fotelami (foto). Fotele skóry s-line manualne z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego która też nie działa... Panowie będzie coś z tego? Da się to jakoś podłączyć żeby regulacja i grzanie działało czy brakuje jakiejś wiązki tak jak u kolegi? Czarna kostka jest podpięta i pasuje w czarne gniazdo. Żółta kostka z tego co się domyślam od poduszki.... Pozostaje czerwona kostka i zielone gniazdo
 Mój problem odnosi się również do braku grzania w fotelach prawdopodobnie poprzedni właściciel zmieniał stołki i oczywiści nie doprowadził sprawy do końca a teraz marznie mi dupa :P A więc tak wygląda temat wtyczek pod fotelami (foto). Fotele skóry s-line manualne z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego która też nie działa... Panowie będzie coś z tego? Da się to jakoś podłączyć żeby regulacja i grzanie działało czy brakuje jakiejś wiązki tak jak u kolegi? Czarna kostka jest podpięta i pasuje w czarne gniazdo. Żółta kostka z tego co się domyślam od poduszki.... Pozostaje czerwona kostka i zielone gniazdo  Panel klimatronik z wyjściem na grzanie foteli po wciśnięciu przycisku zapala się lampka i regulacja od ustawiania temperatury działa.  Ktoś coś podpowie?
 Panel klimatronik z wyjściem na grzanie foteli po wciśnięciu przycisku zapala się lampka i regulacja od ustawiania temperatury działa.  Ktoś coś podpowie?