Witam.
Panowie czy adaptował ktoś z was zawieszenie pneumatyczne programem Vag Can Pro??
Wiem, że idzie tym programem zaadoptować każde koło z osobna, tylko nie mogę znaleźć nigdzie takich informacji. Może ktoś tutaj pomoże.
[A6 C6] Vag Can Pro (VCP)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciej
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
mam tutaj podobny problem, zakupile od chinola z ali kabeleg VAG CAN PRO mial duza ilosc zamowien i popularnosc to mowie ludzie biora to ja tez wezme moze bedzie dzialac
no i lipa jedynie moge sobie zeskanowac jakies bledy ktore tez nie wiem czy w ogole dobrze skanuje, z zadnym ECU nie moze sie polaczyc zeby cos zrobic, nie wiem, cos ktos wymyslil w tym temacie ?
no i lipa jedynie moge sobie zeskanowac jakies bledy ktore tez nie wiem czy w ogole dobrze skanuje, z zadnym ECU nie moze sie polaczyc zeby cos zrobic, nie wiem, cos ktos wymyslil w tym temacie ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Janusz
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
@sprunek
no tak to jest z tymi chiniolami, nie bez powodu kostuje originalny vcds tyle ile kosztuje.
[ Dodano: 2018-05-12, 12:15 ]
hier sind meistens leute mit vcds unterwegs.
no tak to jest z tymi chiniolami, nie bez powodu kostuje originalny vcds tyle ile kosztuje.
[ Dodano: 2018-05-12, 12:15 ]
wenn aus polen kommst dann denke ich, das du in polnischen Forum was findest.maciek.bielsko pisze:Witam.
Panowie czy adaptował ktoś z was zawieszenie pneumatyczne programem Vag Can Pro??
Wiem, że idzie tym programem zaadoptować każde koło z osobna, tylko nie mogę znaleźć nigdzie takich informacji. Może ktoś tutaj pomoże.
hier sind meistens leute mit vcds unterwegs.
ale wiecie co ustawilem VCP tak jak kolega wyzej wstawil jpg i przeinstalowalem raz jeszcze sterowniki od USB serial converter i powiem szczerze ze dziala ten chinol VCP i nawet spoko, udalo sie wlaczyc kilka opcji, a juz na pewno udalo sie green menu odblokowac
tylko jesli chodzi o kodowanie to nie bardzo sie orientuje jak tym kodowac, bo wszystkie info o kodowanie jakie znajduje to VCDS i te numerki ale w VCP nie jest to chyba tak samo intuicyjne, ma ktos moze jakis poradnik czy cos?
tylko jesli chodzi o kodowanie to nie bardzo sie orientuje jak tym kodowac, bo wszystkie info o kodowanie jakie znajduje to VCDS i te numerki ale w VCP nie jest to chyba tak samo intuicyjne, ma ktos moze jakis poradnik czy cos?