Witam Mam problem, mianowicie jakiś czas temu miałem problem przychodze do garażu a tu Aku było dentka. na kable musiałem odpalać auto. Szukałem miernikiem poboru prądu ale nic takiego nie znalazłem.pobór prądu był w normie ,akumulator sprawdzałem specjalnym przyrządem jest OK. Postanowiłem więc zakodować akumulator co się okazało strzałem w dziesiątkę. Po miesiącu problem jednak powraca coś rozładowywuje akumulator. Nie mam pojęcia od czego zacząć na mierniku nic nie wskazuje
Jest zwrot chyba w moim śledztwie złodziej sam się pojawił. Dziś Żona chciała jechać autem gdy weszła do garażu okazało się że kontrolki na desce rozdzielczej mrugają świeci włącznik od świateł awaryjnych oraz włącznik świateł pozycyjnych mijania, auta oczywiście nie odpaliła Aku rozładowane. Pytanie które tutaj mi się nasuwa Co jest przyczyną że owe kontrolki mrugaja może być wadliwy cały licznik w aucie???
Licznik rozladowywuje akumulator pomocy
Licznik rozladowywuje akumulator pomocy
Ostatnio zmieniony 08 paź 2017, 17:10 przez Gacek6, łącznie zmieniany 6 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A4 B7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
koledze pewnie bardziej chodziło o to że brak interpunkcji i przez to nic nie można zrozumieć. To tak na przyszłość.Gacek6 pisze:maciekpkow napisał/a:
Ciężko się czyta coś takiego.
Sorry może to chaotycznie napisałem
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zanim coś tu napiszesz!
Zanim coś tu napiszesz!