Witam.
Odrazu powiem ze posługuje sie oryginalnym kabelkiem.
Podczas kodowania sterownika [01- ENGINE] a dokładnie zaznaczenia bitu "TRAILER INSTALLED" wywala błąd (Coding rejected Error 31:Request out of range)
a przy zaznaczeniu bitu "TRAILER STABILIZATION..." w sterowniku [03-ABS] pokazuje błąd ( Coding rejected Error 13: Incorrect message length or invalid format).
W obu przypadkach nie podałem SECURITY ACCESS kodu i wydaje mi się ze to jest przyczyną. 
Czy jest ktoś w posiadaniu tych kodów / pinów?

Potrzebny kod do security access
Potrzebny kod do security access
					Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 14:36 przez Panciu992, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

Mastiv1990
- Forum Audi A6 / A7 

ABS z głowy a co najśmieszniejsze ze próbie wpisywania twojego kodu zadziałała moja podpowiadajka i tam był dokładnie ten sam kod. Szkoda ze w przypadku ENGINE nie chce nic podpowiedzieć
 ABS z głowy a co najśmieszniejsze ze próbie wpisywania twojego kodu zadziałała moja podpowiadajka i tam był dokładnie ten sam kod. Szkoda ze w przypadku ENGINE nie chce nic podpowiedzieć   . Może ktoś ma jakieś pomysły?
 . Może ktoś ma jakieś pomysły? Dlaczego ten dostęp jest tak utrudniony? Jest jeszcze jakaś możliwość dowiedzenia się jaki to jest kod?
  Dlaczego ten dostęp jest tak utrudniony? Jest jeszcze jakaś możliwość dowiedzenia się jaki to jest kod?