W swoim a6 c5 awx mam zamontowane w/w sprężyny.Chciałbym wymienić amortyzatory stąd mój temat,bo prawdopodobnie poprzedni właściciel zostawił amortyzatory od ori zawieszenia.Jakie amortyzatory polecacie?Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?Moje autko to sedan z awx-em 04 rok.
 W swoim a6 c5 awx mam zamontowane w/w sprężyny.Chciałbym wymienić amortyzatory stąd mój temat,bo prawdopodobnie poprzedni właściciel zostawił amortyzatory od ori zawieszenia.Jakie amortyzatory polecacie?Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?Moje autko to sedan z awx-em 04 rok.Pozdrawiam,Majowy.
Ktoś coś

Moge na tyl wstawić jakiś ori amor i do tego eibacha - 30mm albo -40mm ? przód tak samo. Laczki to 235/35/19 z fajnym rantem felga et nie pamietam co myślicie da rade zakombinować zeby autko lekko obniżyć ale nie zakladac gwintu
 Moge na tyl wstawić jakiś ori amor i do tego eibacha - 30mm albo -40mm ? przód tak samo. Laczki to 235/35/19 z fajnym rantem felga et nie pamietam co myślicie da rade zakombinować zeby autko lekko obniżyć ale nie zakladac gwintu  ?
?