Jakie kontrolik powinny zapalić sie po przekręceniu kluczyka?? U nie zapala sie airbag, kontrolka zamka cent., abs,esp (znaczek esp), ładowanie (akumulatorek) , świece żarwe , ale niema kontrolki smarowania. ostatnio to zauważyłem czy tak ma być czy powinna się zapalić o przekręceniu kluczyka i zgasnąć po rozruchu silnika
[A6 2.5tdi] Kontrolka smarowania
- danek_22
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Dawid
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
[A6 2.5tdi] Kontrolka smarowania
Jeżeli był już taki temat to poproszę o linka bo nieznalazłem.
Jakie kontrolik powinny zapalić sie po przekręceniu kluczyka?? U nie zapala sie airbag, kontrolka zamka cent., abs,esp (znaczek esp), ładowanie (akumulatorek) , świece żarwe , ale niema kontrolki smarowania. ostatnio to zauważyłem czy tak ma być czy powinna się zapalić o przekręceniu kluczyka i zgasnąć po rozruchu silnika
???? Jeżeli tak to co kontrolka spalona - czy tam żaróweczka jest i czy trzeba wyjąć całą deskę żeby to naprawić
?? Czy kontrolka oleju jest tylko na fis jak coś się dzieje nie tak
????
Jesli to żarówka to do wymiany przepalonej żarówki ten temat (co prawda z A3 - ale schemat bardzo podobny podobny [fotostory]) powinien pomóc.
http://www.forum.a3-club.net/showthread ... 674&page=4
Natomiast jak wyciągnać zegary jest temat o ringach w dziale "warszta - zrób to sam"
Część I:
a6-c5-ringi-krok-po-krokudemontaz-zegar ... vt8290.htm
Część II:
a6-c5-ringi-krok-po-krokudemontaz-zegar ... vt8289.htm
http://www.forum.a3-club.net/showthread ... 674&page=4
Natomiast jak wyciągnać zegary jest temat o ringach w dziale "warszta - zrób to sam"
Część I:
a6-c5-ringi-krok-po-krokudemontaz-zegar ... vt8290.htm
Część II:
a6-c5-ringi-krok-po-krokudemontaz-zegar ... vt8289.htm
"O! Dwadzieścia żywych trupów ze mnie szydzi. Cóż za czasy nastały, żeby trupy, miast na cmentarzu leżeć, ludzi nachodziły."
Achaja, Tom I
Achaja, Tom I