Od roku mamy problem z Audi a6 c6 2005r quattro 3.0tdi 224km. Samochód zaczął chodzić ciężko oraz ma problem ze zmianą biegów w trakcie przyspieszania i się "zawiesza" i obroty skaczą góra dół samochód lekko co przyspiesza i dopiero po czasie wrzuca bieg czasami trwa to na prawdę długo. Jeździliśmy po całym mieście(Szczecinek) po mechanikach i nic, wtedy jeszcze nie palił się check engine. Wymieniali klapy+kolektor ssący i nic, ciągle coś było robione i wymieniane więc daliśmy sobie z tym mechanikiem spokój, pojechaliśmy do innego, facet na emeryturze ma własny warsztat i podobno 40lat doświadczenia, ciągle coś tam robił w końcu wymienił przepustnice i na początku wydawało się, że chodzi lepiej ale koniec końców samochód chodzi coraz gorzej. Ja dokładnie nie wiem co on wymieniał i co robił ponieważ to samochód rodziców ale włożyli w niego już tyle tysięcy a on i tak nie chce jeździć tak jak powinien, że zdecydowałem się napisać może ktoś wie jaki jest powód tego, że się tak zachowuje a może ktoś zna kogoś kto sobie z tym poradzi w okolicach Szczecinka bo jesteśmy już bezradni w tym mieście jedynie potrafią naprawić golfa 4 i wymienić olej a ASO wcale lepszych opinii nie ma i nie wiemy co robić, pali się check engine samochód chodzi ciężko, nie zmienia biegów nie chce się rozpędzać jak kiedyś i nikt nie potrafi go naprawić, help