RNS-D brak dźwięku radia
RNS-D brak dźwięku radia
Cześć. Czy możliwe jest że rnsd nie wydaje żadnego dźwięku, nawet szumu kiedy nie ma podpiętej anteny?
Czy istnieje jakaś przejściówka z tego wtyku co na zdjęciu na taki by pasowało do mojego radia?
Z góry dzięki wielkie za pomoc!
Foto wtyczki radiowej
Czy istnieje jakaś przejściówka z tego wtyku co na zdjęciu na taki by pasowało do mojego radia?
Z góry dzięki wielkie za pomoc!
Foto wtyczki radiowej
wyświetla po starcie np takie coś:
RDS-TMC tuner:
Połączenie do RDS -TMC tunera jest złe lub nie nawiązane, ale klikając Return znika.
bendzji, masz jakieś propozycje odnośnie tej kostki? Na Twoje oko ma to prawo działać? Wieczorem będę przy aucie to sprawdzę czy podpięcie tej anteny pomoże, czy głos się jakiś wydobędzie.
RDS-TMC tuner:
Połączenie do RDS -TMC tunera jest złe lub nie nawiązane, ale klikając Return znika.
bendzji, masz jakieś propozycje odnośnie tej kostki? Na Twoje oko ma to prawo działać? Wieczorem będę przy aucie to sprawdzę czy podpięcie tej anteny pomoże, czy głos się jakiś wydobędzie.
podpiąłem antenę i dalej nic. Podejrzewam że radio jest zakodowane pod Bose którego nie posiadam. Lipa też że będą grały tylko przednie głośniki. Trochę bez sensu. No nic. Jak znajdę kogoś kto będzie w stanie zakodować mi to radio vagiem jak trzeba i będzie działać to się odezwę w tym temacie. Dzięki bendzji za sugestie, za pomoc!
[ Dodano: 2017-07-11, 21:41 ]
Dobra, radio przekodowałem i działają przednie głośniki, tylne milczą. Jakiś pomysł jak poradzić sobie z tym problemem? Mógłbym wpiąć je równolegle, ale chyba końcówki będą się grzać?
[ Dodano: 2017-07-11, 21:41 ]
Dobra, radio przekodowałem i działają przednie głośniki, tylne milczą. Jakiś pomysł jak poradzić sobie z tym problemem? Mógłbym wpiąć je równolegle, ale chyba końcówki będą się grzać?