Od paru miesięcy jestem posiadaczem Audi a6 w wersji nadwozia sedan z silnikiem benzynowym 1.8t o oznaczeniu AWT z roku 2003 z istalacją gazową firmy STAG z roku 2014.
Długo szukałem takiej audi ale wcześniej interesował mnie tylko avant ale jak to bywa w praktyce kupiłem sedana i teraz jestem zadowolony z tego wyboru.
Przesiadając się z octavii z roku 2001 z silnikiem diesla komfort nie porównywalny i ciężko było by się przesiąść ponownie.
Auto jest do użytku codziennego lecz będzie sukcesywnie doposażane bo wersji nie ma za bogatej.
Zmianie ulegną na pewno koła na większe bo mam dwa komplety kól aluminiowych 16 na zimę i lato ale o planach będzie później.
Auto pochodzi ze śląska i zostało kupione po uprzedniej konsultacji z firmą sprawdzającą samochody z Wrocławia AUTOTESTO.PL
Załączę pare fotek zaraz po kupnie.
Jak narazie w aucie wiele sie nie zmieniło i będę pisac o tym na bierzaco.
[/b]
[ Dodano: 2017-05-04, 19:14 ]
Powoli walczę z bolączkami poprzedniego właściciela w tej chwili z dekorami moż ma ktos jakis pomysł jak można je odświerzyć bo słyszałem o takim preparacie jak BOLL ale nie wiem czy nie lepiej ich wymienic
[ Dodano: 2017-05-04, 20:12 ]
Odrazu się pochwalę że już zakupiłem lotke na bagażnik tylko nie w kolorze to jest wlasnie jedna z tych rzeczy których nie może zabraknąć w tym sedanie 😜😜
Możecie się podzielić opiniami na ten temat