Hej, podłączam się pod wątek czy po skasowaniu błędu ten sam błąd Ci wraca?
[ Dodano: 2017-05-18, 12:44 ] misiuro, ponawiam pytanie czy po skasowaniu błędu, błąd wrócił? Mam podobną sytuację, może nieco wyżej turbo ładuje, ale mocy jak nie było tak nie ma. Wymieniłem (mechanik *podobno* wymienił) przewody turbo/zawory. Raz też na chwile więcej mocy wróciło po wymianie pękniętego wężyka od recyrkulacji spalin. Drążę już z tydzień, jak masz jakieś info/rozwiązanie - podziel się!
po tych fotach widać że EGR prawdopodobnie zaślepiony bo MAF wysoko stoi na wolnych, turbo nie doładowuje i N75 nie otwiera sie całkowicie prawdopodobnie, sprawdź wężyki podciśnieniowe, katalizator nie jest temu winny, odpal VAG-com lub VCDS jeśli masz kabel i program i odpal grupę 011 w BS idź zobacz czy sztanga sie rusza w turbinie, masz link do filmiku co prawda 1.9 ale w 2.5 zasada ta sama, prawdopodobnie ciśnienie będzie tylko inne, ale ostatnia rubryka nas interesuje czy zawór N75 otwiera sie całkowicie i zamyka tak jak na filmiku
jeśli nie odpowiadam/nie odpisuje długo znaczy że mnie nie ma w kraju i nie mam czasu, co robić ? cierpliwie czekać