W skrzyni padł mi mechanizm różnicowy i chciałbym zakupić druga skrzynie, lecz nigdzie nie mogę znaleźć z takim oznaczeniem co ja posiadam.
Czy do mojej skrzyni będzie pasował jakiś zamienik

.
.  . Spróbuję dopasować skrzynię od europejskiej wersji z silnikiem 2.8, aby pasowały przełożenia i inne sprawy. Daj mi chwilę, ponieważ muszę przeanalizować dane z ELSY i ETKI.
 . Spróbuję dopasować skrzynię od europejskiej wersji z silnikiem 2.8, aby pasowały przełożenia i inne sprawy. Daj mi chwilę, ponieważ muszę przeanalizować dane z ELSY i ETKI.  . Niektóre parametry pokrywają się, ale nie wszystkie w 100%. Ewentualnie możesz zagadać do jakiegoś serwisu ASB, aby z dwóch skrzyni zrobili Ci jedną. Z nowej przełożyć tylko mechanizm różnicowy, który będzie pasować do Twojej. Niestety, ale tak nie jestem obeznany, aby powiedzieć Ci, która skrzynia będzie dobra jako dawca. Dlatego wrzucam tutaj zestawienie ASB, które montowane były w A6 C5 z napędem quattro << link >> . Powodzenia
 . Niektóre parametry pokrywają się, ale nie wszystkie w 100%. Ewentualnie możesz zagadać do jakiegoś serwisu ASB, aby z dwóch skrzyni zrobili Ci jedną. Z nowej przełożyć tylko mechanizm różnicowy, który będzie pasować do Twojej. Niestety, ale tak nie jestem obeznany, aby powiedzieć Ci, która skrzynia będzie dobra jako dawca. Dlatego wrzucam tutaj zestawienie ASB, które montowane były w A6 C5 z napędem quattro << link >> . Powodzenia  .
 .