A6 C6 swiatła led
A6 C6 swiatła led
Mam kilka pytań odnośnie swiateł z ledami. Moje auto to c6 2005r dzis zakupiłem swiatła z ledami, i kierunkami matrix. Z tego co gadałem z typem powinno być wszystko p&p przetwornice, bixenon itd jedynie któres się różniły. Trzeba coś kodować zeby ledy działały? Bo jedni piszą że tak, drudzy że jakiś kabelek gdzieś pociągnać. Wole teraz spytać niż jak auto rozbiorę:) a z dwojakimi informacjami cieżko
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Daniel, seria chyba nie posiadała matrixów? Więc lampy modyfikowane. Z tego co wiem, inaczej przerabia się lampy które fabrycznie pisiadaly ledy a inaczej zwykłe, tu niby jest naklejka ds3 wiec wychodzi na to że to lampy z ledami fabrycznym czyli może być wymagana jakaś rzeźba
Sebero, jak nie tajemnica to ile dałeś za te lampy i od kogo, w razie co pisz na priv.
Sebero, jak nie tajemnica to ile dałeś za te lampy i od kogo, w razie co pisz na priv.
tak seria nie posiadała matrixów ale reflektor jest juz od lifta
To rozumiem ze wszystkiego dowiem sie jak zaczne przekladac:/
A jesli ori to czego sie spodziewac? Ewentualnie jakies sugestie? Bo rozumiem ze jak sa juz przerobione to led tez będzie dzialał bez zadnych adaptacji itd
[ Dodano: 2016-11-19, 11:19 ]
Za lampy wyszło 780e plus benzyna bo do Niemiec po nie jechałem. Lampy dostajesz od gościa a twoje ci zostaja wiec jak dla mnie lepsza opcja zawsze zapas zostaje
To rozumiem ze wszystkiego dowiem sie jak zaczne przekladac:/
A jesli ori to czego sie spodziewac? Ewentualnie jakies sugestie? Bo rozumiem ze jak sa juz przerobione to led tez będzie dzialał bez zadnych adaptacji itd
[ Dodano: 2016-11-19, 11:19 ]
Za lampy wyszło 780e plus benzyna bo do Niemiec po nie jechałem. Lampy dostajesz od gościa a twoje ci zostaja wiec jak dla mnie lepsza opcja zawsze zapas zostaje
-
- Forum Audi A6 / A7
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam,jestem tu nowym klubowicze i mam nadzieję że dowiem się co nieco. Niedawno zakupiłem zarowki led,,założyłem je do podświetlania rejestracji i do postojowych, długo nie świeciły i się spalily. Wczoraj zakupiłem kolejne,wymieniłem te spalone i dodatkowo założyłem wewnątrz podświetlane led,dziś zauważyłem że nie świecą mi tylnie lampy. Co może być przyczyną.
Na starych zwykłych zarowkach było wszystko ok.

Na starych zwykłych zarowkach było wszystko ok.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7