Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] Update do navi

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wariat_nj
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C6] Update do navi

Post autor: wariat_nj » 24 mar 2009, 04:24

Witajcie mam problem.Mam navi plytka w niej wsadzona byla z wersja mapy2 na usa(chodzi bez problemowo,tylko ze stara wersja z roku 2004-5)
dzis wlozylem plytke z mapa od q7 wykrywa ze na plytce jest update do navi klikam zeby zainstalowal , po ok paru minutach czekania dalej pisze "processing 0%..."nastepnie wyskakuje ze niema polaczenia z navi.nie moge zrobic update,dodam ze navi wczesniej chodzila w A8.W czym jest problem??
OOOO<=wladca pierscieni!!!

Awatar użytkownika
vipsan
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vipsan » 24 mar 2009, 17:49

Kolego wariat nj co ci wyskakuje? Ze nie ma polaczenia z navi? A moze wyskakuje CHECK DVD? Jesli tak to albo porysowana plytka albo brudny laser? Probuj wyciagac plytke i wkladac moze zalapie za ktoryms razem? Tak mial moj koles gdy mu wyskakiwalo CHECK DVD

Pozdrawiam
AUDI A6 C6 2006
3.0 TDI QUATTRO

Awatar użytkownika
wariat_nj
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wariat_nj » 24 mar 2009, 21:25

vipsan pisze:Kolego wariat nj co ci wyskakuje? Ze nie ma polaczenia z navi? A moze wyskakuje CHECK DVD? Jesli tak to albo porysowana plytka albo brudny laser? Probuj wyciagac plytke i wkladac moze zalapie za ktoryms razem? Tak mial moj koles gdy mu wyskakiwalo CHECK DVD

Pozdrawiam
witka!
wlasnie nic z tych rzeczy,pisze ze navi nie odpowiada <beczy> plytka jest ok nie porysowana.czysciocha.Nie wiem o co chodzi czy to moze byc wina samej navi??stary soft czy co??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
OOOO<=wladca pierscieni!!!

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja