czy ktoś może mi napisać co się ze dziać dziękuję pozdrawiam
 czy ktoś może mi napisać co się ze dziać dziękuję pozdrawiamProblem z odpalaniem
Problem z odpalaniem
Witam od jakiegoś czasu mam problem z opalaniem tzw nie zawsze gdy odpalam auto czasem mi go tak przyblokuje tak łapie nie wiem jak to wytłumaczyć kręci łapie puści i zapali coś takiego  czy ktoś może mi napisać co się ze dziać dziękuję pozdrawiam

czy ktoś może mi napisać co się ze dziać dziękuję pozdrawiam- 

vojciechowsky
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Na początek warto podpiąć kompa i sprawdzić, czy coś Ci wywala z błędów  a w 'szukajce' kilka tematów jest na ten temat np. wpisując 'zacinanie się wtrysków', 'zacięte wtryski' itp.
 a w 'szukajce' kilka tematów jest na ten temat np. wpisując 'zacinanie się wtrysków', 'zacięte wtryski' itp.
Proszę, aby nie było podam jeden z przykładowych a6-c6-30-tdi-q-tip-zacina-sie-przy-odpa ... t27440.htm

a w 'szukajce' kilka tematów jest na ten temat np. wpisując 'zacinanie się wtrysków', 'zacięte wtryski' itp.
 a w 'szukajce' kilka tematów jest na ten temat np. wpisując 'zacinanie się wtrysków', 'zacięte wtryski' itp.Proszę, aby nie było podam jeden z przykładowych a6-c6-30-tdi-q-tip-zacina-sie-przy-odpa ... t27440.htm

- 

kamilo0307
- Forum Audi A6 / A7