Podniesienie zawieszenia s-line
Podniesienie zawieszenia s-line
Witam- potrzebuję na czas wyjazdu na wakacje podnieś nieco tył by opony nie tarły o nadkola. Mam zawieszenie s-line-felgi 19 cali z oponami 255/35.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TDI 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Podniesienie zawieszenia s-line
Czy Twoje kola sa przypisane do Twojej bryczki, czy miales wczesniej mniejszy rozmiar? U mnie tez sa 19'' ale nic takiego sie nie dzieje i nie ma prawa, chyba ze wrzuce tone do bagaznikaQORDIAN pisze:Witam- potrzebuję na czas wyjazdu na wakacje podnieś nieco tył by opony nie tarły o nadkola. Mam zawieszenie s-line-felgi 19 cali z oponami 255/35.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TDI 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
usiadzie w kazdym samochodzie chyba, ze ma sie pneumatyczne zawieszenie samopoziomujace w zaleznosci od ciezaru. Teraz trzeba wziac pod uwage przebieg i pytanie kto cos wczesniej wozil w bagazniku? Wyglada na to ze sprezyny moga byc juz zmeczone a amorki nie wygluszaja juz ich pracy!
A jakie miales opony na 18''- kach? Jezeli wezsze to i ET moglo byc inne i szersze kapcie moga haczyc. A! I jakie masz oznaczenie zawieszenia? 1BA, 1BE, czy 1BV na wlepce?
A jakie miales opony na 18''- kach? Jezeli wezsze to i ET moglo byc inne i szersze kapcie moga haczyc. A! I jakie masz oznaczenie zawieszenia? 1BA, 1BE, czy 1BV na wlepce?
Mam 1BV. Fakt mam teraz większe i szersze kapcie ale w tamtym roku nic mi nie ocierało a teraz się to zdarzyło. Może da się utwardzić na tą chwile auto? Nigdy nic nie robiłem w zawieszeniach i nie wiem jakie są opcje. Potrzebuję to na dosłownie 2 tygodnie.
Teraz sprawdziłem opcjonalne felgi i opony jakie mogę używać i wychodzi że różnica w tym co mam a w tym co jest w opcji to et48.
Czy zawieszenie B12 moge u mnie zamontować bez problemu?
Teraz sprawdziłem opcjonalne felgi i opony jakie mogę używać i wychodzi że różnica w tym co mam a w tym co jest w opcji to et48.
Czy zawieszenie B12 moge u mnie zamontować bez problemu?