Transfer danych po sim, rozmowy przez bluetooth
Transfer danych po sim, rozmowy przez bluetooth
Witam
Nie mogę znaleźć tematu w którymś kiedyś czytałem co zmienić (po aktualizacji map i softa) w green menu aby pojawiła się opcja ustawienia transmisji danych po sim z auta a rozmow przez głośnomówiący.
Będę wdzięczny za pomoc ponieważ po wgraniu nowej mapy (serwis audi) taka opcja w ustawieniach się nie pojawiła.
Czy w dalszym ciągu przy usłudze aktualizacji map (płatnej) wgrywa się nowy soft?
[ Dodano: 2016-06-28, 12:29 ]
Nikt nie pomoże?
[ Dodano: 2016-06-28, 15:19 ]
Sam sobie odpowiadam: trzeba włączyć NAD OPERATION.
Niestety przy aktualizacji map nie wgrano mi nowego oprogramowania mmi.
Czy da się bezpiecznie i samodzielnie zrobić update?
Nie mogę znaleźć tematu w którymś kiedyś czytałem co zmienić (po aktualizacji map i softa) w green menu aby pojawiła się opcja ustawienia transmisji danych po sim z auta a rozmow przez głośnomówiący.
Będę wdzięczny za pomoc ponieważ po wgraniu nowej mapy (serwis audi) taka opcja w ustawieniach się nie pojawiła.
Czy w dalszym ciągu przy usłudze aktualizacji map (płatnej) wgrywa się nowy soft?
[ Dodano: 2016-06-28, 12:29 ]
Nikt nie pomoże?
[ Dodano: 2016-06-28, 15:19 ]
Sam sobie odpowiadam: trzeba włączyć NAD OPERATION.
Niestety przy aktualizacji map nie wgrano mi nowego oprogramowania mmi.
Czy da się bezpiecznie i samodzielnie zrobić update?
Szukaj po PN firmware np. k900 = 8R0906961EAwolver pisze:Z tego co przeczytałem na forum ( straszny bajzel) to należy aktualizować soft po kolei od wersji następnej po tej którą mam aktualnie aż do najnowszej. Prócz wątku z mapami gdzie jest załączany najnowszy soft nigdzie nie znalazłem softów mmi do ściągnięcia.
Na zagranicznych forach są dostępne linki, niestety dość szybko linki tracą ważność...
na szybko w Internecie znalezione K900:
https://mega.nz/#!VIknVara!UE--lEbbHIDj ... qUecn45G8I
(nie wiem co jest zawartością)