[AFB 2.5 150 KM] problem nie wiem dokładnie i co chodzi
[AFB 2.5 150 KM] problem nie wiem dokładnie i co chodzi
Witam jestem Nowy i mam problem moje audi posiada następujące bolączki wiec tak problem pojawił się nie dawno gdy jest zimna nie chce jechać nie reaguje na gaz gazuje i stoi a z tyłu trochę dymi w czym może tkwić problem
?

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AFB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AFB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[AFB 2.5 150 KM] Problem nie wiem dokladnie i o co chodzi
Panowie więc tam dołączyła czujnik klapy i audi zaczęła jeździć nic nie rozumiem tylko zaopserwowalem że grusza turbo nie chodzi
[ Dodano: 2016-10-30, 20:41 ]
Czesc chlopaki ogarnolem temat gruszki i wszystkiego tylko ostanio zauwazylem plame oleju pod autem rozczelnila mi sie miska , tak mi sie wydaje. Czy możliwe jest to ze malo oleju wskrzyni i audi wariuje ,czyli pozne ruszanie ciezko jej biegi zmieniac
?
[ Dodano: 2016-10-30, 20:42 ]
Czesc chlopaki ogarnolem temat gruszki i wszystkiego tylko ostanio zauwazylem plame oleju pod autem rozczelnila mi sie miska , tak mi sie wydaje. Czy możliwe jest to ze malo oleju wskrzyni i audi wariuje ,czyli pozne ruszanie ciezko jej biegi zmieniac
?
[ Dodano: 2016-10-30, 20:41 ]

[ Dodano: 2016-10-30, 20:42 ]